З використанням сучасних технологій досить просто зі звичайного механічного велосипеда зробити електричний. Подібний транспорт, незважаючи на свою новизну, користується популярністю у багатьох користувачів. Якщо збираєтеся електровелосипед купити, радимо звернути увагу на наступні переваги:

  • невелика вага і габарити, що дозволяють легко розміщувати транспорт в зручному місці;
  • доступність і простота у використанні, якщо порівнювати з мопедами, скутерами;
  • мінімальний шум, відсутність запахів, екологічність;
  • універсальність у використанні;
  • широкий асортимент моделей, які підійдуть для спорту, простих прогулянок, подорожей;
  • можливість відмовитися від громадського транспорту.

Електробайк володіє набагато більшими перевагами. Достатньо лише один раз спробувати, щоб оцінити їх і зробити правильний вибір.

Чи Дорого купити електровелосипед?

Ціноутворення залежить від характеристик електроніки, а також моделі самого велосипеда, його конструкційних параметрів. Наприклад, дорожній електро велосипед легко купити за 14 тисяч. Даний транспорт оснащений мотор-колесом 36В 350 Вт, що дає можливість розвивати швидкість до 37 км / ч. відзначимо, що це недорогі Електровелосипеди з комплектацією початкового рівня:

  • мотор колесо, розташоване спереду або ззаду, в залежності від особливостей моделі. Відрізняється даний вузол потужністю, що відбивається на максимальній швидкості;
  • важільна ручка газу, кнопка для включення / вимикання електричного мотора;
  • АКБ 36 Вт на 18650. Таких значень вистачить максимум на 50 км. акумулятор розрахований на тисячу циклів;
  • все необхідне для зарядки: пристрої на 42В 2А;
  • сумка для речей, що розміщується під сідлом.

Якщо говорити про більш досконалої комплектації, сам велосипед буде оснащений МТВ-рамою не тільки з передньою, але і задньою амортизацією, потужним мотор-колесом, місткою батареєю, дисплеєм для моніторингу швидкості, заряду і т. д.

Розміщуватися мотор-колесо може і в кареточном вузлі. Це трохи інший вид електровелосипедів, що відносяться до спортивних. Перевага в тому, що датчики відстежують навантаження і запускають двигун для допомоги райдеру. Як результат, крутити педалі набагато легше, як і набирати, підтримувати швидкість.

Думаючи, як вибрати електровелосипед, позначте його сценарії використання. Таким чином поле пошуків істотно звузиться.

Чи зручний електровелосипед?

Тут все індивідуально. Електровелосипед не замінить звичайний механічний аналог, але свої переваги однозначно є, і вони навіть істотніше. Щоб відповісти для себе на це питання, досить розібратися, як працює електровелосипед.

Який електровелосипед вибрати 2021? У цьому Вам допоможуть професіонали магазину Sporte в Києві, або ж кваліфіковані фахівці інтернет-магазину sporte.com.ua. Електровелосипеди Київ саме за вашими вимогами і запитами вже в наявності в широкому асортименті!