Якщо ви любите піцу, але у вас немає часу на відвідування ресторану, скористайтесь послугою доставки. У Бердянську кілька закладів працюють з кур’єрами. В одному з найпопулярніших – ресторані Monopizza – замовлення зручно робити на сайті https://berdyansk.monopizza.com.ua/ без доплати за доставку.

Меню

Всеукраїнська мережа Monopizza пропонує страви італійської кухні. Тут можна замовити не лише піцу, а й закуски, десерти, напої.

У ресторані понад 15 видів піци з різними начинками. Ви можете спробувати та оцінити традиційний італійський смак «Пепероні», оригінальний – «Прошуто з пармезаном». Або насолодитися вишуканим поєднанням «5 сирів». Любителям української кухні сподобається «Козацька» чи «Фермерська» піци.

І для вегетаріанців тут є пропозиції: тунець із цукіні; крем-сир та запечений болгарський перець; груша, горіхи, мед та блакитний сир дор блю.

У закладі можна замовити й іншу традиційну страву Італії – фокачу. Це пшеничний тонкий хліб з добавками овочів та трав. Ви можете скуштувати варіанти з традиційними середземноморськими інгредієнтами: салатом руколою, базиліком, томатами, перцем, моцарелою або прошуто.

Ресторан пропонує подачу фокачі у вигляді сендвіча із 4 видами начинок.

Особливості приготування

Справжня італійська піца тонка, приготована бездріжджовим способом і з делікатним підходом до поєднання продуктів для начинки.

Бренд «Монопіца» підтримує принцип здорового харчування. І застосовує його при розробці технологій приготування страв. Коржі для піци тут випікають із цільнозернового крафтового борошна, замішуючи тісто за класикою на натуральній заквасці.

Основна технологічна концепція полягає в автоматизації процесу та максимальній економії часу на приготування. А якість страв від такого підходу тільки виграє.

Завдяки оптимізації на приготування однієї піци йде від 7 хвилин. Що, у свою чергу, позитивно впливає на швидкість доставки замовлення.

Ще одним позитивним моментом такої технології є відсутність ризику через мінімізацію людського фактора. За часом випікання піци не потрібно стежити, а значить, вона не може підгоріти чи зіпсуватися через недогляд.

Оформлення замовлення

У меню виберіть страви і покладіть їх у кошик. А далі слідуйте алгоритму оформлення замовлення. Навігація інтуїтивно зрозуміла. У розділі «Доставка» введіть адресу на карті та дізнайтеся, в якій зоні ви знаходитесь. Якщо у зеленій – піцу можна очікувати протягом 30 хвилин. А в червоній – не більше 1 години.

Кур’єр доставить навіть одну замовлену за повною ціною піцу безкоштовно. Розрахуватися можна на сайті або через термінал чи готівкою.