Якщо вам набридли класичні роли, хочеться чогось незвичного та унікального, то новий онлайн-ресторан під назвою VENUM SUSHI – це саме те, що потрібно. Гарантована висока якість обслуговування та великий вибір страв, які на 100% вам сподобаються. Серед потенційних конкурентів цей онлайн-ресторан відрізняється тим, що в «Венум Суші» ви можете спробувати роли без рису. Це дуже незвично, смачно та корисно. Нарешті можна смачно їсти суші Львів та взагалі не набирати зайву вагу. Подивитися, як виглядають оригінальні суші без рису ви можете прямо на офіційному сайті.

Детальніше про суші без рису

Онлайн-ресторан VENUM SUSHI пропонує потенційним клієнтам цього закладу велику кількість оригінальних ролів, які відрізняються незвичним смаком та високою якістю. Всі позиції, опубліковані на офіційному сайті, преміальні. Роли готують найкращі сушисти, які мають великий досвід та знають, як зробити ідеально рівні та дуже смачні суші.

Ще до відкриття новина про появу унікальних ролів без рису від Альони Венум привернула увагу великої кількості людей. Для України це дуже незвично. У таких ролах, як «Аквамен», та «Трісам» дійсно немає рису. Вони повністю приготовані з риби, овочів, листя салату. Це смачно, виглядає естетично та точно вам сподобається. Такі суші можна їсти навіть вночі та потім не потрібно буде ходити до спортзалу, щоб повернути фігуру.

Готують всі роли з найкращої риби від перевірених постачальників. Ви точно можете не перейматися щодо складу та свіжості. Якщо вам цікаво, з яких саме інгредієнтів готують конкретні роли, то цю інформацію можна дізнатися просто в одного з консультантів. Також склад, фотографії, кількість ролів у порції та загальна вага публікуються на офіційному сайті. В реальності роли такі самі, як і на зображенні, тому ви можете заздалегідь дізнатися, як виглядатиме черговий шедевр від відомої блогерки Альони Венум.

Онлайн-ресторан гарантує швидку та безкоштовну доставку по всьому місту. Приблизно за годину кур’єр привезе готові роли, використовуючи для цього спеціальну сумку-холодильник. Саме так він зможе зберегти приємний зовнішній вигляд суші та їх свіжість. Фірмове пакування також виглядає дуже естетично.

Чому саме «Венум Суші»?

Цей онлайн-ресторан, хоч і відкрився нещодавно, вже привернув багато уваги збоку потенційних клієнтів. «Венум Суші» гарантує ввічливе обслуговування та преміальну якість. Зробити замовлення можна буквально за кілька хвилин.

Переваги «Венум Суші»:

  • висока якість обслуговування;
  • швидка доставка;
  • дотримання всіх санітарних умов;
  • великий вибір.

Звертаючись саме до цього онлайн-ресторану всі потенційні клієнти можуть ще й заощадити, якщо вони обиратимуть акційні пропозиції. Детальніше дізнатися про них можна на офіційному сайті. Там є окремий розділ, де публікуються все види ролів, які можна буде замовити зі знижкою. Також за цією інформацією можна звернутися і до одного з вільних консультантів.