Вапорайзери – це пристрої, які стали справжнім проривом за останні роки. Вони дозволяють буквально випаровувати курильні суміші. Принцип дії відрізняється від айкоса або інших курильних девайсів. Варто більш детально поговорити про цю новомодну систему – що собою представляють вапорайзери і який внесок вони внесли в світ курильних девайсів.

В інтернет-магазині Дуда зібрана найкраща і найбільша колекція вапорайзерів https://duda.com.ua/category/vaporajzery/ за найдоступнішими цінами. Дізнайтеся про рішення, які ви знайдете в каталозі інтернет-магазину. Це справжній прорив, який відкриває для вас нові можливості. З вапорайзером ви відчуєте цілу палітру відчуттів. Однак варто зазначити, що цей девайс не так добре вивчений, даних про його вплив на здоров’я не так багато. В основному це пов’язано з тим, що це відносно новий пристрій.

Відзначимо, що багато покупців плутають вейп та вапорайзер між собою, не розуміючи різниці між ними. Внесемо ясність – це 2 абсолютно різних девайса. Зовні вони можуть бути дещо схожі між собою, але вапорайзери – це зовсім інший девайс, який прийнято вважати більш здоровою альтернативою.

Вапорайзер – що це таке і з чим його їдять?

Асортимент вапорів настільки великий, що очі розбігаються від такого вибору. Девайси представлені екземплярами з кондуктивної або конвекційною системами обігріву. Обидві системи доставляють у ваші легені чистий пар, який відрізняється гладкістю і при цьому досить ароматний. Він не такий пекучий, оскільки принцип роботи вапорайзерів заснований не на горінні. Шляхом продувки гарячого повітря через камеру нагріву, а не за рахунок його безпосереднього зіткнення з нагрівальним елементом, кондуктивні пари зводять до мінімуму кількість шкідливих канцерогенів, які містяться в курильної субстанції. Вейпи, в свою чергу, зазвичай не виробляють такого ж рівня чистоти пара, як вапори.

У каталозі ви знайдете 2 види вапорайзерів: портативні і стаціонарні. Вони відрізняються між собою розмірами та потужністю, з якої вони працюють. Стаціонарні моделі більшою мірою призначені для домашнього використання. Портативні екземпляри досить компактні і за рахунок невеликого розміру, ви можете носити їх з собою. Такі моделі легко поміщаються в кишені або сумці.

Головна відмінність вейпа від вапорайзера – це дизайн. Вейпи по своїй натурі більш тонкі, а це значить, що вони компактніше і портативні. Але ця різниця в збірці також відбивається на їх продуктивності, зручності використання і багато іншого.

Чи можна користуватися вапором у приміщенні і чому?

Варто зазначити, що користування вапорайзером у приміщенні можливе. Справа у тому, що цей девайс виділяє не дим, як цигарки або кальян, а пар. Пар у зрівнянні з димом не осідає на вбранні або меблях. Тому ви можете користуватися цим пристроєм без обмежень у себе вдома.