Автосервіс, що розвивається вимагає наявності певного обладнання, що спрощує роботу автомайстрів. Якісні інструменти здатні прискорити процес обслуговування і ремонту легкового автотранспорту. Ефективним вирішенням даного завдання є гідравлічний кран. Це незамінний для обстеження автомобіля інструмент. Використання гідравлічного крана дозволяє провести ремонт важкодоступних вузлів або зняти необхідні деталі.

Підйомний механізм крана одностійковий, він встановлений на шасі, за рахунок чого підвищується мобільність обладнання. Матеріал коліс не піддається корозії і не виводить з ладу підлогове покриття. А зручна ручка і гідравлічний циліндр – гарантія швидкого регулювання зміни місця розташування вантажу.

Купуючи гідравлічні крани на сайті https://mgpolis.com.ua/gidravlicheskoe-oborudovanie/krani-gidravlicheskie/, цілком реально вкластися в помірний бюджет та встановити при цьому якісне обладнання. У інтернет-магазині “Мегаполіс” в оптимальному форматі представлена підбірка кращих товарів відповідно до рейтингів споживачів. Пропоновані крани чудово зарекомендували себе в майстернях і мають кращі відгуки.

Основні моделі гідравлічних кранів

Кожен виріб має малі габаритні розміри, тому його можна оптимально розмістити в будь-якому автосервісі. Закрита конструкція гідравлічного клапана і вмонтований обмежувач підвищують безпеку експлуатації обладнання, а також гарантують спрацювання блокування в разі перевантаження.

Технічні характеристики гідравлічних кранів безпосередньо залежать від потреб автосервісу. Виділяють ряд основних моделей:

  • нескладні гідравлічні крани. Мають цільну зварну раму. Їхні характеристики: чудова стійкість, маневреність, велика вантажопідйомність. Одночасно характеризуються великими габаритами.
  • гуськові гідравлічні крани. Мають подовжену стрілу, найбільш ефективно використовуються на малих площах, нескладні, однотактні. Зручна будова крана дозволяє здійснювати переміщення автомобільного двигуна.
  • складні гідравлічні крани. Вантажопідйомність трохи нижча, ніж у нескладних, але розміри компактніші. Оснащені клапанами-обмежувачами навантаження, є захист ніг механіка. Такий кран найбільш зручний, оскільки істотно економить робочий простір. Його переміщення не викликає ускладнень.

Сфера застосування гідравлічних кранів не обмежується монтажем і демонтажем автомобільних двигунів. Вони дозволяють працювати з різними вантажами: габаритними і нестандартними. Гідравлічні крани з успіхом застосовуються і для інших видів робіт.