Дорогоцінні й напівкоштовні камені здатні впливати на життя і настрій людини, якій вони належать. Саме тому до вибору прикрас варто підходити з усією відповідальністю. Правильно підібрані ювелірні вироби не тільки повідомлять про статус свого володаря, але і безпосередньо вплинуть на його настрій. І мова йде зовсім не про радість від покупки, хоча якщо вибирати обновки на Gold.ua, то вони завжди будуть до речі. Однак краще купувати саме ті прикраси, які здатні підкреслити ваші сильні сторони і скорегувати слабкі.

Вибір каменю для знака зодіаку Діва

Люди, народжені з 23 серпня по 23 вересня, відносяться до зодіакальним сузір’ю Діви. І вибирати ювелірні вироби їм слід з урахуванням характеристик цього знака. Тобто, камінь повинен символізувати таємничість, загадковість, спокій і витончену грацію. Більш детальну інформацію про знак і каменях, які йому підходять, можна прочитати на сторінці https://gold.ua/ua/jewellery-articles/kamen-dlya-devyi. Вибираючи модні аксесуари, орієнтуйтеся на камені:

  • яшма;
  • місячний камінь;
  • сердолік;
  • лазурит;
  • агат;
  • кришталь;
  • авантюрин;
  • аметист;
  • малахіт;
  • нефрит.

У представленому списку присутні камені, що відрізняються один від одного кольором, чистотою і, що важливо, вартістю. Це дозволяє кожному вибрати саме ті моделі, які виявляться найбільш привабливими і приємними для носіння. Розповімо трохи про деякі з них.

Місячний камінь

Багатьом знайомий цей вишуканий мінерал, що має блакитний відлив. Кажуть, що камінь здатний притягувати любов і дарувати талант оратора. Якщо ви маєте намір вразити другу половинку добре підвішеним язиком, то вибирайте саме місячний камінь. Деякі народи вірять, що цей мінерал здатний дарувати ментальне здоров’я і спокій. Що дуже важливо, якщо ви живете в стресі.

Яшма

Мінерал відноситься до напівкоштовних, буває різних кольорів, за що його так люблять ремісники і ювеліри. Яшма здатна захистити від пристріту, продовжити життя, поліпшити зір і пам’ять, а також позбавити від зубних болів. Мінерал вважається жіночим, що володіє відповідною енергетикою і здатним знімати періодичні болі. Камінь добре проявляє себе в якості амулета, даруючи захист від злих людей.

Лазурит

У блозі про ювелірних прикрасах вказується, що лазурит є каменем дружби, спокою й умиротворення. А ще біло-блакитний мінерал з вкрапленнями прекрасно виглядає як в прикрасах, так і в різноманітних виробах. Вважається, що камінь здатний полегшити перебіг вагітності, знизити тиск і зменшити головний біль.

Гірський кришталь

Особливий різновид кварцу, що має прозоре наповнення. Цей камінь люблять ясновидці і екстрасенси. Більш того, він є частим атрибутом в спіритичних сеансах. А ще він допомагає студентам в навчанні, покращуючи письмову і усну мову. Але ми любимо гірський кришталь за його неповторну чарівність і чудовий вид в будь-якому прикрасі.

Вибираючи ювелірний виріб, орієнтуйтеся не тільки на наявність того чи іншого каменю. Більшу увагу варто звернути на те, до чого саме вас тягне, яке прикраса знаходить відгук у вашому серці.