Коли починається весна, то всі очікують на жіноче свято – Восьме березня, яке вже можна назвати аксіомою. У такий день матері, дружини та дочки отримують прекрасні привітання та подарунки, але це роблять не тільки для родичів, а й для усіх осіб жіночої статі.

Дуже важливо приділити значну увагу по відношенню до привітань колег по цеху. Раніше було достатньо складно обирати корпоративні подарунки. Та це й зрозуміло, оскільки замовлення однакових подарунків у великій кількості – досить складна справа, з якою не кожен здатен впоратися.

Компанія “Світ Трейдер”пропонує найкращі варіанти подарункових наборів за доступними цінами та оптом. У наш час існує безліч онлайн-магазинів та різноманітних сайтів. Завдяки ним надається можливість одразу визначитися з тим, який подарунок, яка ціна та кількість потрібна тій чи іншій особі.

“Світ Трейдер” пропонує подарунки на будь-яке свято чи привід. Наприклад, ніхто ще не засмучувався від смачних подарунків під ялинкою. Це буде найкращим рішенням для оптових покупців, які раціонально розпоряджуються власним часом та планують чітко вкластися у необхідний бюджет.

Компанія формує новорічні набори використовуючи батони, цукерки, вафлі, шоколадні фігурки та інші вироби, які є дуже популярними на українському ринку солодощів. Тим паче, використовуются різномантні марки, для того, щоб було ще смачніше та цікавіше!
Кожна позиція є схваленою людьми, які проводять спеціальну соціальну дегустацію.

Які доступні формати смачних подарунків можна виділити?

  • картонна упаковка та святковий пакет для того, хто більше переймається змістом, доступною ціною та можливістю нанести на подарунок логотип компанії;
  • бляшані тубуси, коробочки і мішечки з новорічним декором для тих, кому важлива наявність презентабельного зовнішнього вигляду та оригінальності;
  • м`яка іграшка, яка буде символом майбутнього року, відмінно підійде для того, хто мріє подарувати подвійну радість та залишити пам`ять про ці новорічні свята для дарувальника і себе заодно;
  • доступні варіанти з особливими VIP-наборами з солодощами та елітним декором – вигідний варіант для серйозних людей – колеги, партнери та керівники оцінят!

Варто додати, що окрім замовлення, можно доповнити подарунок різними речами, які ще більше порадують кожного. М`які іграшки, магніти, статуетки, брелоки, солодкі бісквіти, шоколад і баточники точно стануть в нагоді!