Автомобілі з США почали приганяти набагато раніше, ніж з Євросоюзу. Сьогодні, за десятки років співпраці з Америкою, багато фірм-посередників у вільному доступі і за невеликі гроші привозять різні автомобілі. Причому найцікавішим є те, що від покупця потрібні тільки особисті дані і гроші, всі інші клопоти фірми-постачальники беруть на себе.

Перед тим, як купити автомобіль з США, потрібно вибрати хорошу фірму з великим досвідом позитивних замовлень. Шукати самостійно автомобіль через аукціони може бути небезпечно і проблематично. Якщо ви шукаєте компанію по пригону авто в Харкові, радимо вам ознайомитись з найкращими з них на сайті www.057.ua/.
Далі в статті ми розповімо, чому варто купувати в США і наскільки це вигідно!

Підбір і купівля автомобіля

Головним етапом у купівлі автомобіля з США є підбір моделей машин. На аукціоні необхідно вибрати автомобіль, який відповідає усім вашим критеріям і виграти лот по тій сумі, на яку ви розраховуєте. Для того, щоб не морочити собі голову існують фірми-посередники, які зроблять цю процедуру за Вас, вам потрібно буде тільки вказати крайню суму за авто.

  • Потрібно визначитися, з яких моделей вибираємо авто – рік їх випуску, колір, марка
  • Підбір основних аукціонів для покупки автомобіля
  • Повна перевірка історії автомобіля і його стан за рахунок фахівців з США
  • Прорахунок загального бюджету з урахуванням покупки, доставки і розмитнення

Транспортування купленої машини

Після покупки автомобіля на аукціоні США його, звичайно ж, потрібно доставити в порт для відправки і там, після навантаження, відправити його вже в Україну. Фірми-посередники через свої зв’язки швидко і за прийнятну ціну роблять цей процес.

  • Процес підбору автовозу для доставки машини зі стоянки аукціону в порт не такий вже й простий.
  • Компанії-посередники часто страхують автомобіль на період доставки, адже океан – підступна штука.
  • Наступним етапом автомобілі вантажать в контейнер по 2-3 штуки і ставлять кріплення для зберігання.
  • Компанія-посередник по GPS відстежує рух корабля в Україну. Дані для щоденної перевірки фірми можуть надавати і покупцеві.

Вивантаження машини в Україні та оформлення на митниці

Після прибуття в Україну будь-який автомобіль чекає вивантаження та оформлення на митниці. При самостійному вивантаженні вам необхідно буде зібрати всі основні документи і накладні про доставку і тільки після цього подати авто на розгляд митників. З нашої практики скажемо чесно, це буде тривати не один і не два дні.

Коли ви замовляєте послуги фірми-посередника, вони виконають увесь процес за один максимум два дні через наявність досвіду і зв’язків на митниці.

Після того, як авто прибуває в Україну, йому потрібно буде влаштувати митне оформлення. Якщо дані пункти чітко виконуються, це заощадить ваш час і ваші гроші.

  • Вивантаження авто і його перевірка на цілісність при доставці.
  • Оцінка автомобіля митниками та сплата податків.
  • Надання всіх необхідних документів для розмитнення.
  • Поставка автомобіля на проходження сертифікації.