Професійні кисті для макіяжу від сучасного вітчизняного виробника інструментів для мейкапу WoBs малюють лінії, які відображають настрій, миттєві емоції та враження. Відтворюють спогади, допомагають знайти гармонію з самим собою і комфортно почувати себе в навколишньому світі. Тютюшка – майстер, який робить нереально крутий арт мейкап, втілює фантастичні задуми і створює малюнки, що пробирають до мурах по шкірі і влучають в серце кожного. Вона надихає своєю творчістю і мотивує WoBs розширювати асортимент та вдосконалювати свої пензлики для макіяжу. Дивлячись на її роботи, стає зрозуміло, що майстер та пензлик – тандем, ніби не з цього світу. Створюємо, надихаємо та надихаємось разом!

WOBS – брендові пензлики для мейкапу, що розкриють ваше творче «я»

Тютюшка – Майстер своєї справи з великої букви. Вона живе і надихає своїми образами, поринаючи у світ прекрасного мейк арту. Кісті для макіяжу в її руках оживають і починають звучати в унісон з її творчою уявою, створюючи разом неймовірні роботи. Вона ловить кожну мить, ніби зупиняючи час, і сповнює свої малюнки натхненням та пережитими враженням миттєвості. Тютюшка вже давно стала невід’ємною частиною команди Вобс, а при створенні нового кампейну відіграла значну роль. Саме її кісточка для макіяжу, унікальне поєднання форм та кольорів змогли створити справжній витвір мистецтва. Ті самі неймовірні українські маки розцвіли саме з-під її пензлика.

Історія Тютюшки, фінансиста за освітою з Миколаєва, стала прикладом для всіх майстрів та художників. Її досвід та творчість неабияк надихнули WOBS зробити новий акцент на звичні речі. Мета оновленого кампейну – донести важливість єдності, боротьби, сили, віри та любові. Невпинного пошуку себе справжнього сьогодні та щасливого завтра. Доки є жага до життя, творчості та втілення нових задумів, боротьба триває. Маючи в руках пензлик для макіяжу, кожен може робити індустрію мейку більш яскравою та різносторонньою. Ким би ви не працювали, якщо у вас є бажання малювати – творіть, разом ми сильні і непереможні, ми рухаємо країну вперед і впевнено крокуємо поруч.

Брендові пензлики для мейкапу від WOBS розкриють ваш творчий потенціал художника, нагадають, що він є, і йому потрібен тільки простір і ваше бажання. WOBS – професійні кісточки для макіяжу українського виробництва, які доводять, що наша країна не стоїть на місці, вона розвивається, і кожен може зробити свій внесок. Покласти цеглинку своєї творчої фантазії на побудову щасливого майбутнього.

Купити пензлики для макіяжу від Вобс і наповнити кожну мить натхненням Сайт wobs.ua – безмежний Всесвіт професійних інструментів для мейкапу. Тут ви можете обрати кісточки з натурального ворсу або зі штучними пучками, різної форми та направленості. В інтернет-магазині представлені не тільки висококласні wobs пензлики для нанесення абсолютно любої сипучої косметики та засобів кремової текстури, тут можна купити пензлики для макіяжу в компактних наборах в мінімальній та преміум комплектації. Доречними для охайного зберігання, щоб все необхідне завжди було під рукою, будуть косметичні кейси, футляри, чохли та тубуси. Для кожної жінки, яка полюбляє радувати себе комплексом заходів з догляду за шкірою, не зайвим буде купити пензлики брендові для косметології. Вони рівномірно розподіляють маски, креми та скраби по всьому обличчю, не утворюючи грудочок.

Замовити пензлі для мейкапу онлайн українського бренду ВоБс – перший крок до розкриття нового Всесвіту всередині вас. Дозвольте собі бути справжніми, не ховаючи своїх почуттів та емоцій. Будьте щирими, наповненими та прекрасними разом з WoBs.