Як правильно доглядати за віями після ламінування

З кожним роком все більшу популярність набирає тренд “природність” у сфері послуг краси. Жінки все менше звертають увагу в бік нарощування вій, оскільки вони виглядають дуже штучно та здешевлюють образ будь-якої дівчини. Як альтернативу, все частіше представниці жіночої статі обирають ламінування вій. Ця салонна процедура допомагає увиразнити погляд, але одночасно підкреслює природну красу вій.

Процедура ламінування вій триває максимум 1-1,5 години та має довготривалий ефект від 1 до 3 місяців, зважаючи на те, який був догляд після процедури та загальний стан вій. На сайті онлайн-запису на б’юті послуги MyBeauty ви маєте змогу переглянути найкращі салони краси в Києві, в яких майстри виконують ламінування вій і можуть проконсультувати щодо всіх аспектів процедури, які зацікавлять. У сьогоднішній статті розповімо про правила, яких слід дотримуватись у догляді для досягнення довготривалого ефекту довгих та здорових вій.

Ламінування вій: суть процедури

Ламінування вій – салонна процедура, котра призначена для поліпшення зовнішнього вигляду вій. Ця послуга охоплює декілька етапів під час яких вії підкручуються, зміцнюються та отримають бажаний блиск. На ретельно очищені, від залишків косметики, вії наноситься спеціальна сироватка з активно дієвою речовиною у своєму складі – кератином. Завдяки “валикам” до яких “приклеюються” вії мають природний, але більш помітний вигин.

Результат стає досить помітним вже на наступний день. Тривалість ефекту залежатиме від природи вій та дотримання рекомендацій догляду після виконання ламінування вій.

Рекомендації догляду за віями

Оскільки процедура ламінування вій не є дуже складною, то порад, до яких, за можливості, треба дослухатися та використати у догляді за віями після неї, небагато. Однак дотримання рекомендацій продовжить життя вашому виразному погляду. Професійні лешмейкери радять:

  • У перші 24 години взагалі не контактувати з водою. Оскільки нанесений живильний склад, котрий забезпечує зміцнення і блиск вій, може не закріпитися і тоді жодного ефекту ви не побачите.
  • Не можна відвідувати сауни, лазні, солярій, купатися в морі у першу добу після процедури.
  • Тертя очей. В жодному разі не тріть свої очі ватними дисками чи тампонами. Намагайтесь уникати зони очей в перші години після процедури.
  • Чистота вій. Ретельно, проте обережно, очищайте свої вії. Уникайте використання засобів з додаванням масел.
  • Декоративна косметика. Намагайтеся не використовувати декоративну косметику та засоби для демакіяжу обличчя у перші дні після ламінування вій.
  • Спати обличчям в подушку. Дуже не рекомендується такий вид сну, адже може порушитися новий вигин вій.

Варто пам’ятати, що дотримуватися вищезгаданих рекомендацій зовсім не важко. За це ваші нові довгі, підкручені, здорові вії обов’язково віддячать у вигляді довготривалого ефекту виразного природного погляду.

Поділись


Новини партнерів