На сучасному ринку представлено велику кількість фенів різних марок та моделей, що надає широкі можливості для вибору. Але водночас це робить завдання обрати фен для укладки волосся не таким вже й простим, як здається на перший погляд.

Зараз більше ніж коли-небудь важливо знати, які критерії слід враховувати перед тим, як купити сушку для волосся. У цій статті ми розглянемо основні критерії вибору фена як для домашнього використання, так і для професійного салону.

Професійна та домашня сушка для волосся: секрети вибору для найкращого результату

Правильно підібраний фен впливає не лише на ефективність сушіння, а й на здоров’я волосся. Обираючи його для домашнього використання, варто звернути увагу на:

  • потужність та наявність різних температурних режимів – для тонкого волосся краще
    фен купити з низькою температурою нагрівання, тимчасом як для густого підійде
    більш потужний прилад;
  • зручність у використанні та функціональні опції – інтуїтивно зрозуміле управління та наявність додаткових функцій, таких як іонізація, значно покращать результат сушки та стайлінгу зачіски.

Ще одним аспектом того, як вибрати хороший фен для волосся, є порівняння переваг найбільш популярних моделей цього приладдя, які відповідатимуть вашим потребам якнайкраще.

З іншого боку, професійний фен для волосся, який планується використовувати в перукарні або барбершопі, має свої відмінності. Ось що рекомендується враховувати для правильного вибору та забезпечення якісного обслуговування клієнтів:

  • особливості професійних фенів – це, зазвичай, висока потужність, наявність різноманітних режимів функціонування та додаткових функцій, які можна легко
    налаштувати для роботи з волоссям різних типів;
  • можливість тривалого використання в інтенсивному режимі – це один з найважливіших параметрів, оскільки професійні фени для перукарів мають гарантовано витримувати велике навантаження при обслуговуванні великої кількості
    клієнтів.

Крім того, не зайвим буде поцікавитися додатковими перевагами, які повинна мати професійна сушка для волосся. Це, зокрема, ергономічний корпус з термостійкого пластику, невелика вага та рівень шуму, наявність керамічного нагрівального елемента тощо.

Але перед покупкою фена важливо звернутися за допомогою до фахівців, і найкращим
рішенням стане відвідати перукарський інтернет-магазин Барбер Хаб, який пропонує великий асортимент приладдя та професійні консультації щодо його вибору.

Найкращий вибір для вашого стилю: купити фен для волосся в магазині Барберхаб

Шукаєте фен для використання вдома чи професійний апарат для салону? В магазині
BARBER HUB товари для перукарів представлені в широкому асортименті, тому ви зможете купити фен для волосся, який задовольнить будь-які потреби. Крім того, тут ви отримаєте експертну допомогу щодо його вибору та ефективного використання. Магазин для барберів та перукарів Barber-Hub – тут ваш стиль стає бездоганним!