Раніше в жіночих сумках часто носили плетену сітку для покупок, яку називали «авоською». Сьогодні для покупок створено окрему сумку, яка має відповідну назву «шопер». Крім того, сумка-шопер стала самостійною моделлю, що виконується в багатьох варіаціях.

Стильний шопер – саме для вас!

Навряд чи сучасна жінка може обійтися без шопера. Адже в сумку, з якою щодня ходиш на роботу, багато не покладеш, тим більше, якщо дорогою планується забігти до магазину чи на ринок. Саме для цього знадобиться зручний і стильний шопер. На сторінці https://virginia-conti.com.ua/sumka-shopper.html до вашої уваги безліч моделей, кольорів, принтів, матеріалів сумок-шоперів. Отже, час купити оптом шкіряні сумки-шопери, які здивують вас не лише зовнішнім різноманіттям, а й справжньою італійською якістю та зручністю.

Сумка-шоппер – на всі випадки

Якщо ви вважаєте, що шопер – це сумка виключно для того, щоб відвідувати з нею супермаркети та продуктові ринки, ви помиляєтеся. Сьогодні розроблені дизайнерські моделі, які поєднуються і з спортивним, і з класичним офісним стилями. Дійсно, хіба це не зручно, коли в одні сумці у вас завжди під рукою усі дрібниці (косметичка, ключі, гаманець тощо), папка з діловими паперами і навіть легкий перекус.

Тож якщо ви обираєте містку і надійну сумку, то кращим варіантом є саме шопер, адже він:

  1. Місткий та надійний.
  2. Універсальний.
  3. Практичний.
  4. Зручний.
  5. Має безліч варіантів зовнішнього оформлення, відтінків, малюнків тощо.
  6. Є гарною альтернативою поліетиленовим пакетам.

Тканини для шопера

Для пошиття шоперів зазвичай використовують безпечні матеріали. Сумка-шопер унікальна тим, що для її виробництва підходять як натуральна основа (скажімо, шкіра, льон або бавовна), так і штучна – від замінників шкіри до полиестеру. Найбільш стильними є, безумовно, шкіряні. Вони найбільше пасують діловому стилю.  Підійде офісним співробітницям і шопер, виконаний з замші. А для молоді цікавими і завжди модними залишаються джинсові.

Льон чи бавовна – літній варіант. А ось поліестер – найкращий матеріал саме для ринку чи супермаркету.  Шопери приваблюють тим, що з будь-якого матеріалу їх можна виконати у різних кольорах, що полегшує вибір відтінку. До того ж, їх можна прикрасити за власним смаком вишивкою чи аплікацією, розписом по тканині тощо.

Як доглядати за шопером з тканини

Для очищення шоперу, виготовленого з тканини, можна використовувати губку або м’яку щітку. Для виведення незначних плям згодиться нашатир. Прання – у теплій воді з милом. Машинне прання краще не застосовувати. Не рекомендоване відбілювання.