Оскільки серед продавців шоколадних цукерок нерідко трапляються недобросовісні люди, ймовірність придбання низькоякісних або зіпсованих виробів досить велика. Але, якщо ви все ж таки шукаєте справді якісний продукт за доступною ціною, радимо вам завітати в інтернет-магазин “Скринька солодощів”, де за посиланням ssdp.com.ua/shop/konfety-karamel можна придбати як шоколадні так і карамельні цукерки на будь-який смак.

Найпростіший спосіб уникнути розчарування полягає в перевірці дати виготовлення товару і її порівнянні з терміном його придатності. Тут велике значення має репутація не тільки магазину, але й фабрики. Виробники цукерок зацікавлені в просуванні свого бренду на ринку, вони дбають про те, щоб цукерки з вичерпаним терміном придатності не залежувались на полицях магазинів.

Всім товарознавцям добре відомо, що зберігати шоколадні вироби на полицях зі зниженою температурою не слід. Це веде до появи на них білого нальоту, який погіршує як смак, так і зовнішній вигляд цукерок. При делікатному ставленні до вибору шоколадних цукерок необхідно віддавати перевагу виробам, на упаковці яких є напис «ДСТУ». Ласощі, виготовлені відповідно до державного стандарту мають високу якість. На упаковці таких виробів зазначаються:

  • найменування фабрики-виробника та фактична адреса місцезнаходження її виробничих потужностей;
  • найменування виробу;
  • маса нетто;
  • дата випуску;
  • позначка ГОСТу із зазначенням серії;
  • відомості про кількість калорій, що містяться у виробі.

Всім відомо, що в якості сировини для виготовлення натурального шоколаду використовується какао-олію. Крім цього компонента, в виготовлених за ДСТУ шоколадних цукерках містяться терте какао і какао-порошок. З урахуванням досить високої вартості какао-олії виробникам дозволено використовувати замість неї кокосову або пальмову олію. Але частка натуральної какао-олії повинна при цьому складати не менше 95%.

При наявності можливості розглянути шоколадні цукерки без обгортки необхідно звернути увагу на їх зовнішній вигляд. Поверхня свіжих якісних виробів є блискучою і рівною. Від них виходить запах тільки шоколаду.