Повітряні кулі активно використовують в якості елементів весільного декору. Популярність повітряних куль лише зростає, оскільки з’являється величезна кількість варіантів їх комбінування. Ще одна перевага – відносно незначна вартість.

Сучасні дизайнери диктують деякі правила, яких варто дотримуватися, декоруючи весілля за допомогою повітряних куль. Навіть європейські дизайнери в один голос стверджують, що кулі на весіллі – це дійсно сучасно і стильно. Але важливо навчитися відходити від старих традицій, які вже приїлися. Не варто боятися експериментів!

У сучасному оформленні трендовим стало використання величезних повітряних куль. Вони можуть бути глянцевими, матовими, одноколірними або кольоровими. Вибір залежить від ваших особистих переваг. Єдине правило, якого необхідно дотримуватися, – кожен елемент декору повинен ідеально вписуватися в загальну колірну гамму торжества.

Повітряні кулі можуть бути використані для декорування арок, столів, кенді-барів. За допомогою куль прикрашають стіни, стелі, а іноді і підлогу. Завжди на піку популярності знаходилися гелієві кулі. Вони довго зберігають форму, та й вигідно виглядають практично в будь-якому дизайні.

Також використовуються фатинові, акварельні кулі, кулі-гірлянди і кулі-конфеті. На сайті https://sharikov.com.ua ви можете замовити стильне оформлення вашого весілля або будь-якого іншого урочистого заходу.

Кулі-конфеті для оформлення весілля

Кулі-конфеті дуже часто використовують для декорування приміщень. Основна відмінна риса таких кульок – коли вони лопаються, вилітає різнокольорове конфеті. Це безсумнівно викличе захват у всіх присутніх. Кулька буде виглядати оригінально і яскраво, якщо вона буде прозорою. Барвистості їй додасть саме наповнення.

Для того, щоб декор виглядав ще більш яскраво, додатково можна прикрасити нитки, за допомогою яких кріпляться кулі. Використовувати для цього можна різнокольорові стрічки, аплікації з паперу.

Акварельні кулі для декору

Ще одним популярним способом декорувати весілля є використання оздоблених повітряних куль. Для того, щоб стилізувати кулі, використовуються, акварельні фарби. Це дозволяє декорувати приміщення, витримуючи певну колірну гамму. Стильні та доречно яскраві кульки стануть основним акцентом весільного торжества.

Один з варіантів – занурювати у фарбу лише частину кульки. Так ви отримаєте стильне рішення для свого весілля. Можете використовувати відразу декілька відтінків фарби. Не менш популярним є використання тиснення з використанням трафаретів, а також розмальовування кульок.

Фатинові кульки – в тренді

Щоб створити дійсно унікальні елементи декору, можете обернути гелеві кульки в фатин. Такий декор виглядає дуже вишукано, стильно, нагадує ніжне вбрання нареченої. Для декорування варто використовувати класичну прозору тканину.

У цьому році дизайнери радять також використовувати мереживо, гіпюр, тканину в горошок або смужку. Вибір залежить від вашої фантазії. Важливо підібрати тканину таким чином, щоб вона не приховувала колір самої кульки. Додатковий декор повинен стати одним з елементів, а не перетягувати всю увагу на себе.

Декоруючи кулі таким чином, приділіть увагу тому, як зав`язуєте вузлик. Ця частина повинна не тільки закріплювати тканину, але ще й вигідно доповнювати кульку. Додатково можете використовувати бантики, блискітки, квіти і стрічки.

Гірлянди з кульок

Дизайнери також пропонують декорувати не самі кулі, а стрічку, яка до них прив’язана. Тоді використовуються тільки кульки, наповнені гелієм. Місця кріплення прикрашають квітами, бантами, листям, аплікаціями, мішурою різного кольору. Стрічки, що з’єднують гелієві кульки, будуть спускатися до низу, так що у вас вийде гарна повітряна гірлянда.

Кульки-ліхтарики з паперу

Порівняно недавно дизайнери запропонували сучасний варіант оформлення весіль з використанням паперових куль. У весільному декоруванні часто використовують паперові кульки. Вони ідеально підходять для того, щоб стильно і красиво прикрасити зону стелі. За допомогою таких кульок ви можете візуально розширити простір, адже кульки великого розміру, виглядають дуже легко і повітряно. Так приміщення буде виглядати дуже яскраво, без перевантаження.