Літня спека вимагає встановити обладнання для підтримки оптимальної температури повітря в будинках, офісах, наукових закладах, лабораторіях. На промислових підприємствах без систем кондиціювання не працюють прилади та виробнича автоматика. Тому дане устаткування стає все більш необхідним.

Щоб змонтована система підтримки оптимальних умов повною мірою відповіла Вашим очікуванням потрібно виконати три основні вимоги:

  • правильно підібрати модель, відповідно до обсягу простору;
  • вірно встановити устаткування, з дотриманням норм і правил монтажу;
  • експлуатувати обладнання, проводячи всі необхідні заходи для продовження його ефективної роботи.

 Чому потрібно звертатися до професіоналів

  1. Монтаж, виконаний з використанням високоякісних матеріалів, продовжить строк експлуатації обладнання. Професіонали краще підберуть комплект витратних складових.
  2. Установка кондиціонерів з дотриманням всіх вимог технічної документації та стандартів – гарантія довговічної та ефективної експлуатації устаткування.
  3. Складний монтаж правильно зробити можуть зробити тільки компетентні спеціалісти: під’єднати до системи постачання електроенергії, відвести конденсат, з’єднати блоки між собою, відрегулювати автоматику агрегату.

Встановлення обладнання фахівцями компанії «BNclimate».

У Львові та Львівській області виконати таку роботу різного ступеню складності пропонує фірма «BNclimate» ось сторінка.

В цьому інтернет магазині кліматичного обладнання Ви можете придбати техніку відомих виробників по доступних цінах. Це сучасна продукція, виконана з використанням інноваційних технологій.

Досвідчена команда працівників надає якісні послуги з монтажу, ремонту, обслуговування різних типів кондиціонерів. На техніку розповсюджуються гарантійні зобов’язання від виробників та спеціалістів фірми.

Вірно встановлене, якісне устаткування буде експлуатуватися максимально довго. Це можливість зекономити кошти на ремонті та придбанні нового.

Як проходить монтаж кондиціонера

Спліт система складається з двох блоків. Чим коротша відстань від одного до іншого, тим краще для обладнання, менші витрати електроенергії.

Для монтажу зовнішнього блоку потрібні послуги висотної вишки, або альпіністів.

Щоб правильно функціонував внутрішній блок, треба витримати широкий спектр правил, без яких устаткування буде працювати неефективно, або навіть шкідливо для оточуючих.

Виконати всі умови монтажу можуть тільки професіонали.

Правильно встановлений кондиціонер створить сприятливу атмосферу в приміщенні, допоможе знаходитися і працювати в комфортних умовах.