Іграшки для дітей: особливості вибору

Всі батьки бажають, щоб їх дитина правильно розвивався і повноцінно проводив дозвілля. Завдяки величезному асортименту дитячих іграшок, сьогодні стало можливим розвивати і грати з дитиною одночасно. Дотримуючись нескладних рекомендації, ви зможете вибрати якісні іграшки, забезпечивши при цьому необхідний розвиток малюка з перших днів життя.

Що врахувати при виборі

Товари для новонароджених дітей повинні бути не надто яскравими та великими, досить м’якими. Для того, щоб малюк швидше пізнавав навколишній світ, можна вибрати брязкальця, підвіски або м’які іграшки з неголосним музичним супроводом.

В період активного розвитку, після першого року життя, дитині буде цікаво і корисно возитися:

  • з м’якими іграшками у вигляді улюблених персонажів або звірів;
  • машинками;
  • ляльками;
  • конструкторами;
  • ігровими наборами;
  • музичними книжками.

З їх допомогою дитина освоїть рольові ігри, буде розвивати мова, координацію рухів. При виборі м’яких іграшок варто правильно визначати її розмір, оптимально, коли вони будуть порівнянні з віком і ростом дитини.

Для дітей дошкільного віку стануть корисними набори для творчості, що дозволить підготувати кисть руки до листа, однак не варто забувати про іграшки для активного дозвілля: велосипедах, самокатах, м’ячах, пістолетах і т.п.

Сучасні діти приходять в захват від інтерактивних іграшок, які дуже правдоподібно імітують поведінку людей або тварин. Сьогодні дана категорія товарів розрахована для дітей різного віку, і такий подарунок принесе дитині не тільки щиру радість, але і навчить дбати про оточуючих, привчить до дотримання певного порядку.

Де краще зробити покупку

Сьогодні багато магазинів пропонують величезний асортимент товарів для дітей. Однак при виборі варто віддавати перевагу тим, які пропонують якісний і безпечний для здоров’я товар.

Наприклад, іграшки для дітей в TooToo представлені в широкому асортименті, розрахованому на різну вікову категорію, крім того, вони представлені від відомих вітчизняних і світових виробників.

Знайти швидко бажану іграшку не витрачаючи власний час, допоможе зручний каталог, з класифікацією по найменуванню або бренду. При необхідності професійні онлайн-консультанти нададуть повну інформацію про товар і дадуть відповідь на питання, що цікавлять, а допоможе зробити вибір відео з оглядами, розміщеними на каналі Youtube.