Чому чоловік не дарує квіти? – Як вийти з ситуації

Чому чоловік не дарує квіти? – Як вийти з ситуації

Що б не казали жінки, проте кожна хоча б раз у житті мріяла отримати красивий букет улюблених квітів від коханого чоловіка. Це доставляє неймовірну естетичну насолоду, покращує стосунки у парі та дає можливість відчути себе потрібною, коханою та важливою у житті обранця. Проте часто з часом романтика у стосунках зникає й коханий перестає дарувати квіти, шукаючи для цього безліч причин. Хороша новина – таку ситуацію можна змінити й знову почати отримувати подарунки від чоловіка. За основу взята статья з сайту компанії Офелія, оригінал статті можна знайти Тут.

Причини такої поведінки

В 80% випадків хлопці не дарують квіти через нав’язані суспільством негативні стереотипи. Головний серед них – страх виглядати підкаблучником, винуватим, романтиком чи зрадником. В появі таких стереотипів винні жінки, самі чоловіки та кінематографісти. Адже чомусь вважається, що без причини, просто так, бо зараз такий настрій/бажання/почуття, хлопець не може подарувати букет. Завжди має бути якийсь мотив, в основному поганий.

Інші причини:

  1. Квіти – непотрібний атрибут. Є частина чоловіків, які вважають купівлю букету квітів пустою тратою коштів та непотрібним елементом стосунків. Крім цього потрібно ще й дізнатися назву улюблених рослин дівчини й знайти майстра, який оформить їх у красиву композицію. Так ведуть себе чоловіки, які звикли виражати почуття інакше – через турботу, піклування та компліменти. Картати за це свого коханого не варто, адже всі ми різні, й цю думку потрібно прийняти.
  2. Жадібність. Існує категорія чоловіків, які рахують кожну потрачену гривню. Вони можуть годинами зізнаватися у коханні, красиво розповідати про прекрасне спільне майбутнє, але навіть за довгий період часу не подарують елементарної квітки. В такому випадку є 2 шляхи, які може обрати дівчина – змиритися з ситуацією або відмовитись від стосунків, де її, швидше за все, не будуть поважати й сприймати серйозно надалі.
  3. Відсутність розуміння романтики. Буває, що чоловік не надто розуміється на романтиці та не може вгадати, любить його обраниця квіти чи ні. Тому дарує букети лише на початку стосунків, а потім лише з певного приводу. Варто помітити, що такі його дії не означають, що він втратив інтерес до дівчини чи перестав її кохати. Просто, швидше за все, він створює романтичну атмосферу інакше.

Дії, які наштовхнуть чоловіка знову дарувати квіти

Якщо Ваш коханий перестав дарувати квіти, то з цим можна боротися (якщо для Вас це справді так важливо). Перш за все пам’ятайте – коли людина робить комусь подарунок, вона (зазвичай) очікує отримати у відповідь щось також приємне. І не важливо, буде це щось матеріальне чи ні. Тому коли чоловік робив раніше подарунки, а у відповідь чув лише критику, негатив чи невдоволення, він просто не хоче більше старатися й намагатися порадувати кохану, щоби знову не псувати собі нерви й настрій. Тому перша порада – проявляти позитивні емоції у відповідь на букет квітів, показувати, що Вам приємний такий прояв уваги і він дуже піднімає настрій.

Інші дії:

  1. Попрацювати над зовнішнім виглядом. Особливо це стосується заміжніх жінок і сімей з маленькими дітьми. Не забувайте, що Ви в першу чергу дружина та жінка, й доглядайте за собою. Навряд чи чоловікові захочеться зробити подарунок дружині, яка постійно ходить вдома в брудному одязі, з невимитим волоссям та без інших проявів догляду за собою. Зовнішність це важливо.
  2. Стати більш жіночною. Коли дівчина поводиться невиховано – постійно грубіянить, нецензурно висловлюється та веде себе як хуліганка, хлопець швидше за все купить їй алкогольний напій чи попросить кошти на цигарки, аніж здогадається подарувати букет квітів. Інша ситуація – коли жінка позиціонує себе як сильна й незалежна особистість. Такі дівчата часто відлякують чоловіків своєю надмірною самостійністю. Будьте більш лояльними, ніжними та жіночними.
  3. Говоріть коханому про свої бажання. Не бійтесь озвучувати коханому свої бажання. Тільки не переходьте межу між натяком і наглістю у формі вимагання подарунку. Поясніть, чому Вам важливо отримувати знаки уваги час від часу і чому саме букети доставляють найбільше радості. Додатково можете озвучити назви улюблених квітів.
  4. Навчіться проявляти знаки уваги й зі свого боку. Хто сказав, що лише чоловік повинен піклуватися про свою обраницю? Смачно нагодувати коханого, попрасувати сорочку, сказати комплімент чи залишити приємну записку – це теж прояви уваги й почуттів, які чоловіки дуже цінують та поважають. І нехай це не будуть натяки на відповідні дії, а просто приємні речі з Вашого боку.

Пам’ятайте, що чоловіки не вміють читати думки! Всі неприємні речі у стосунках, які Вас турбують, потрібно обговорювати. Можливо, до такої розмови чоловік реально не знав, що Ви любите квіти чи що це так важливо для Вас, як для жінки. Менше образ без вагомих причин й більше кохання, відчуттів!

Поділись


Новини партнерів