Поради із камасутри для початківців

Мистецтво кохання надзвичайно різноманітне у своїх проявах, тому, щоб отримати справжнє задоволення від нього та забезпечити неймовірні відчуття своєму партнеру, не варто зупинятись лише на одній позі. Трішки поекспериментувавши, ви відчуєте, що кожна з величезної кількості поз для сексу із камасутри відрізняється ефектом, який вона справляє на партнерів. Найпростіші пози дуже легко практикувати усім парам.

Поза місіонера з підняттям

Класичну місіонерську позицію можна урізноманітнити дуже простим способом, просто підклавши під жіночі сідниці невелику подушку. Цей простий прийом забезпечить більш глибоке проникнення, а стимуляція точки G стане більш відчутною. Таку позу не рекомендується використовувати лише тим парам, котрі можуть відчувати біль чи дискомфорт від занадто глибокого проникнення.

Позиція “наїзниці”

Ця позиція практично ідеальна для тих партнерів, котрі зовсім недавно розпочали інтимні стосунки та ще не вивчили бажання та фізіологічні особливості одне одного. Чоловік повинен лягти на спину, а жінка “осідлати” його зверху. У такому випадку саме жінка має можливість контролювати глибину проникнення. Для більш сильної стимуляції клітора вона може трішки нахилитися вперед. Чоловікові така позиція також буде надзвичайно приємною, оскільки він матиме можливість повністю бачити перед собою тіло партнерки.

“Чоловік позаду”

Цю позу традиційно любить велика кількість чоловіків, оскільки ззаду проникнення теж є дуже глибоким. Жінка стає на коліна та лікті, а чоловік перебуває позаду неї. Проте деякі жінки не розділяють таких уподобань своїх партнерів через те, що при подібній позиції жінка часто втрачає емоційний зв`язок з партнером. Щоб запобігти цьому, можна скористатись одним простим прийомом. Перед тим, як зайнятись коханням в позі “чоловік позаду”, розмістіть перед обличчям жінки дзеркало таким чином, щоб вона могла бачити очі чоловіка. Це додасть емоційності у заняття коханням, крім того, партнери матимуть можливість спостерігати за собою збоку.

У такій позі чоловік має можливість торкатися спини, сідниць і шиї своєї партнерки, а для жінки поза “чоловік позаду” дає чудовий шанс попестити себе або використати різноманітні секс-іграшки для досягнення ще більшого задоволення. Такий статевий акт точно сподобається обом партнерам завдяки своїй невимушеності та оригінальності.