Відпочинок в Єгипті

Розташований на північному сході Африки, Єгипет омивається двома морями – Середземним і Червоним. На 90% території країни панує пустельний, тропічний клімат, а вздовж морського узбережжя простяглися субтропіки. Погода тут ділиться на два сезони. Жаркий сезон зберігається з квітня по листопад, коли денна температура досягає 40-45 градусів тепла. Відповідно, прохолодний сезон триватиме з листопада по березень, а температура в цей час перебувати на рівні 20-25 градусів. Такі погодні умови роблять можливим цілорічний відпочинок в Єгипті, що вигідно відрізняє його від інших курортів світу. Ось сторінка де можна замовити тур в Єгипет, на будь який смак.

Тури до Єгипту

Багато хто бажає замовити гарячі тури в Хургаду Єгипет саме на морські курорти.

Серед них великою популярністю користуються тури в Хургаду і тури в Шарм ель Шейх. Крім розвиненої туристичної інфраструктури: готелі, клуби, ресторани, тут дуже сприятливі умови для занять дайвінгом і серфінгом, чому сприяють сприятливий вітер і прекрасні коралові рифи.

Відпочинок з дітьми в Єгипті

Недорогим місцем для молодіжного відпочинку в Єгипті вважається Дахаб, де багато невеликих готелів і кемпо. А ось відпочинок з дітьми в Єгипті представлений курортом Нувейба. Тут багато тихих піщаних пляжів і красиві коралові узбережжя. Крім того, це місце межує Ізраїлем і Йорданією, що дає можливість туристам побувати в них з екскурсією.

Гаряча путівка до Єгипту

Єгипет – близькосхідна країна, багата історія якої сягає часу зародження людської цивілізації. Тут дуже багато історичних пам’яток. Тому, замовивши гарячі тури в Єгипет тут, не полінуйтеся відвідати місцеві пам’ятки. Будучи в столиці Єгипту – Каїрі, в першу чергу рекомендуємо вам відвідати піраміди Гізи. Побудовані 4500 років тому вони становлять одне з семи чудес світу. Крім того, вам буде пізнавально побувати в Єгипетському музеї і Цитаделі. Дуже цікавою для вас виявиться екскурсія в Луксор, де знаходитися храм Амона-Ра, Долина царів, «колоси Мемнона» і багато інших визначних пам’яток.

В Олександрії – столиці елліністичного Єгипту, ви зможете відвідати Греко-Римський музей, побачити Помпеева колону, побувати в катакомбах Ком ель-Шукафа.

Єгипет і відпочинок – слова синоніми. Але відправившись в цю країну, вам слід запам’ятати деякі правила поведінки, так як більшість населення сповідує Іслам, жінкам за межами готелю краще заховати відкриті частини тіла, а голову накрити хусткою. На вулицях міст багато дуже нав’язливих продавців, які прагнуть продати в три дорога не найкращий товар. Тому шопінг в Єгипті краще обмежити покупкою сувенірів і обов’язково торгуватися! Якщо ви вирішите взяти машину на прокат, то пам’ятайте, що тут повністю відсутні правила дорожнього руху. А найкращим міським транспортом буде таксі.

Хургада Єгипет

Хургада Єгипет це відпочинок на піщаному березі, плавання в теплому морі серед коралів, загоряння під гарячим сонцем, стародавня історія та архітектура, гарні емоції та спогади. І все це круглий рік!

Поділись


Новини партнерів