Інтернет-телебачення, як сучасна альтернатива для глядачів

Завдяки сучасному рівню розвитку технологічного суспільства, для користувача доступними є безліч різних варіантів перегляду улюблених програм. Найбільш звичним і традиційним способом доступу до новинних, спортивних, розважальних і інших телепрограм, зрозуміло, є підписка на пакет каналів, яку пропонують кабельні оператори.

Однак з кожним днем ​​все більша кількість глядачів, перерізає «пуповину», що сполучає їх з кабельним оператором, вибираючи менш дорогу і більш зручну платформу для доступу до свого улюбленого контенту: інтернет телебачення.

Інтернет-телебачення та додатки, що пропонують доступ до потокових трансляцій програм лінійного телебачення, є менш вартісними в порівнянні з дорогими пакетами від операторів кабельного ТБ. Існує також безліч інших переваг, які роблять цю опцію привабливою для тих, кому набридли щомісячні рахунки на оплату кабельних послуг. Якщо ви роздумуєте про те, щоб розірвати договір зі своїм оператором, або ж якщо ви поки просто хочете дізнатися більше про інтернет-телебачення, а також про причини зростання популярності потокового телебачення в мережі, вам слід вивчити запропоновані нижче фактори, щоб згодом ви могли зробити по-справжньому усвідомлений вибір.

Чим більше каналів ви хочете дивитися, тим дорожче вам обійдеться підписка на послуги кабельного оператора.

Це той факт, про який ви, мабуть, і так прекрасно знаєте. Базовий кабельний пакет пропонується по одній місячній ціні, але якщо ви хочете дивитися додаткові телеканали – вам доведеться викладати щомісяця додаткові гроші на покупку тематичних пакетів.

З іншого боку, багато платформ інтернет-телебачення дозволяють вам безкоштовно дивитися у всесвітній павутині програми лінійних телеканалів. Зрозуміло, вам доведеться платити щомісячну абонплату за доступ до інших потокових каналів, проте її розміри, як правило, на порядок нижчі за вартість послуг будь-якого кабельного оператора. А часом при цьому ви ще виявляєте для себе, що платформа, що надає послуги інтернет-телебачення, пропонує вам більш ексклюзивний вибір програм і трансляцій, ніж ваш кабельний оператор. Тому для початку радимо вам уважно вивчити пропозиції потокової платформи, а потім порівняти їх з пропозицією і вартістю послуг кабельного оператора.

Інтернет-телебачення дозволяє дивитися улюблений контент в будь-якому місці – на екранах мобільних пристроїв, смарт-телевізорів, комп’ютерів або лептопів.

До сих пір ви завжди поспішали додому, щоб подивитися пряму трансляцію спортивних змагань, концертів або інших заходів. Однак поява інтернет-телебачення залишила в минулому ті часи, коли ви були прив’язані до екрану домашнього телевізора, боячись пропустити захоплюючий матч або намагаючись не почути його результати до тих пір, поки ви не повернулися додому і не переглянули запис на своєму DVR-пристрої.

З розвитком інтернет-телебачення і потокового телемовлення глядач отримав впевненість в тому, що він зможе подивитися захоплюючу гру в будь-який час – головне не забути взяти з собою пристрій, здатний відтворювати потокове відео з мережі. Якщо ви справжній уболівальник, вам напевно захочеться знайти потокову платформу, яка пропонує широкий вибір спортивних телеканалів і прямих трансляцій з грандіозних спортивних подій.

Ваше з’єднання з Інтернетом досить потужне?

Перш ніж приймати рішення про розірвання договору зі своїм кабельним оператором і переходу на інтернет-телебачення, вам слід переконатися в тому, що ваше інтернет-з’єднання володіє достатньою потужністю. Для того, щоб відео на екрані транслювалось плавно, без обривів і затримок на буферизацію, необхідно мати підключення до потужного каналу з відмінною пропускною спроможністю.

Якщо ви плануєте дивитися потокове відео – перше, що вам слід зробити, – це поліпшити якість підключення до Інтернету. При цьому вам, безумовно, навряд чи підійде тарифний план, який передбачає оплату в залежності від використаного трафіку. Потокове відео використовує велику кількість даних, тому найкращим рішенням для вас буде вибір безлімітного тарифного плану.

 

Потрібно менше обладнання

Якщо ви бажаєте стати абонентом кабельного оператора, вам буде потрібно для цього придбати телевізор, кабельний сет-топ-бокс, пульт дистанційного керування, сам кабель і, можливо, DVR-пристрій. Для того щоб стати абонентом інтернет-телебачення, необхідно мати лише додаток, а також джерело, що дозволяє вам дивитися відео. Наприклад – планшет. Це дозволяє заощадити гроші і місце, з огляду на той факт, що багато кабельних операторів стягують додаткову абонплату за використання обладнання – крім, власне, абонплати за перегляд програм.

Крім того, не слід забувати також про те, що обладнання для перегляду програм кабельного телебачення (зокрема, сет-топ-бокси) має схильність ламатися, що приносить певні незручності, якщо це відбувається регулярно. Однак, у випадку з інтернет-телебаченням не повинно бути ніяких проблем – головне, щоб з’єднання було надійним і швидким.

Поділись


Новини партнерів