Вибір меблів для керівника

Підібрати правильні меблі для кабінету керівника – завдання №1 в роботі дизайнера бізнес-просторів. Саме в цьому приміщенні повинні з’єднатися воєдино ергономіка робочого місця, іміджеве заяву компанії і особистісні переваги глави фірми. Переступаючи поріг вашого офісу, клієнт отримує перше враження про компанію. Зустрівшись з її головою, він вирішує, чи буде з нею працювати. Тому цілком зрозуміле бажання багатьох керівників вразити відвідувачів своїм кабінетом. Його господар може бути не в дусі, мало говорити або погано себе почувати, але інтер’єр і меблі для кабінету керівника повинні бути на висоті і виглядати бездоганно. Власне кажучи, опинившись в ньому, ваші клієнти вже отримують певне повідомлення. Для вибору і покупки меблів для дому та офісу можете скористуватись сайтом – http://chrome.ua/ua/

Часті помилки при виборі меблів для офісу

На жаль, часто подібні повідомлення досить однотипні і схожі одне на інше. Серед найбільш поширених помилок при виборі меблів для кабінету керівника можна назвати дві.

Помилка №1: Вибір в якості основного стилю кабінету суворої класики або мінімалізму.

З одного боку, такий вибір досить нейтральний і страхує власника кабінету від звинувачень в поганому смаку. З іншого боку, він мінімально розкриває інформацію про фірму і її чолі. Всі ці плюси перетворюються в мінуси, якщо ми згадаємо, що основною конкурентною перевагою фірми сьогодні стає її вміння відрізнятися від сотні точно таких же компаній.

Але якщо ваш гість не бачить відмінностей вашого кабінету від кабінету вашого конкурента, то як він може розрізняти ваші фірми? Ви можете зберегти свій улюблений класичний стиль в кабінеті, але внести в нього свій характер і дух своєї фірми. І мова йде не про прапорцях на столі і фотографіях спортивних досягнень. Нехай інформацію передає навіть меблі обрана для кабінету керівника. Мало хто ризикують продемонструвати свої переваги або свій смак, і абсолютно даремно. Практика показує, що нешаблонні деталі інтер’єру – незвичайний шкіряний диван в зоні відпочинку, зручний стілець для відвідувача, колекція улюблених книг в вітрині книжкової шафи -неізменно привертають увагу ваших гостей, розряджають атмосферу і значно полегшують процес переговорів. Погляньте на ці зони для переговорів, збудовані за допомогою меблів та аксесуарів з магазину ІКЕА. Очевидно, що вони належать абсолютно різним компаніям. Однак у кожній з них є свої “родзинка”, яка робить інтер’єр цікавим. В даному випадку акцент зроблений на неординарні стільці.

Помилка №2: Меблі для кабінету керівника значно відрізняється від обстановки офісу в цілому

Сильний контраст напевно зробить гнітюче враження на ваших відвідувачів при знайомстві з компанією. Адже він напевно означає лише одне: тут звикли лицемірити, видаючи бажане за дійсне. І потім – ви б довірили свої гроші компанії, чиї співробітники працюють в неважливих умовах?

Останнім часом в Росії все частіше застосовують комплексний підхід при проектуванні офісних просторів і розробляють меблі для кабінету керівника і офісних співробітників в єдиному стилі. Однак частіше ми спостерігаємо подібне явище в великих фірмах, які можуть дозволити найняти собі дизайнера. А що робити компаніям середньої руки? У кращому випадку подібні підприємства вирішують обійтися своїми силами і самостійно, без допомоги дизайнера обставити весь офіс аж до меблів для кабінету керівника. Однак втілити подібне рішення в життя часто виявляється досить складно. Кількість пропозицій на ринку бюджетної офісних меблів досить обмежена, і в результаті вам доведеться або задовольнятися офісом “як у всіх”, або йти на інший ціновий рівень, або знову пожертвувати єдиним стилем і обставити офіс меблями від різних виробників.

Насправді рішення досить просте: підберіть такого постачальника меблів, який буде готовий надати нескінченну кількість інтер’єрних рішень на основі своїх меблевих модулів.

Поділись


Новини партнерів