Кейт Вінслет відверто розповіла про ставлення до режисерів-гвалтівників

44-річна британська актриса зробила емоційну заяву. Кейт Вінслет присоромила себе за співпрацю з 84-річним Вуді Алленом і 87-річним Романом Поланскі.

Зірка «Титаніка» здивована від того, що колись погодилася працювати з режисерами, яких звинувачували в сексуальному насильстві. Актриса вважає, що несе відповідальність за цей свій жахливий вчинок.

«Не розумію, якого біса я робила, знімаючись у Вуді Аллена і Романа Поланскі?! Мені не віриться, що ці люди були високо шановані особистості, незважаючи на їх жахливі вчинки. Це дуже ганебно!» – заявила Кейт.

Вінслет зізналася, що повернула б час назад, якщо б могла. Зірка дуже шкодує про скоєне, але все, що може зробити, – тільки чесно зізнатися і спробувати відгородити інших від подібних помилок, повідомляє Daily Mail.

Кейт працювала з Поланскі в його фільмі «Різанина», що вийшов на екрани в 2011 році. Це сталося вже після того, як режисера викрили в згвалтуванні 13-річної дівчинки і він довгий час переховувався від влади США.

У Аллена актриса знялася в картині «Колесо чудес» в 2017 році. Вуді вже був звинувачений екс-коханою Мією Ферроу в тому, що спокусив їх прийомну дочку. Згодом режисер одружився на дівчині, назвавши заяву сміховинною.

Аллен розкрив історію роману c Сун-І Прівен. Він описав, як суперечливі любовні відносини c прийомною дочкою закінчилися міцним шлюбом.

Поділись


Новини партнерів