Дженніфер Лопес влаштувала нареченому сюрприз з поцілунком

Дженніфер Лопес влаштувала нареченому сюрприз з поцілунком

51-річна Дженніфер Лопес романтично привітала свого 45-річного нареченого Алекса Родрігеса з днем ​​народження. Зірка показала милі кадри з коханим.

Поп-діва ніжно звернулася до іменинника в соцмережах. «Зараз тебе показують по телевізору, ти там, в студії, а я думаю про те, як хочу бути поруч з тобою. Я сміюся, жартую і насолоджуюся нашим спільним життям. Ти зробив мене щасливою», – написала Дженніфер.

Співачка зібрала фотографії з Алексом в одному ролику. На відео Родрігес обіймає і цілує Джей Ло, відпочиває з її дітьми, супроводжує її на світських заходах. Виконавиця супроводила кадри піснею Френкі Валлі «Can not Take My Eyes Off You».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

Шанувальники прийшли в захват від привітання Дженніфер. «Ви найсолодші», «Який мачо!», «Обожнюю цю пару», «Найкрасивіший зоряний союз», «Справжня любов, це видно», «Ви будете прекрасною сім’єю», «Так зворушливо, до сліз!», «Кращий чоловік в житті Дженніфер», – прокоментували користувачі Instagram.

Лопес також влаштувала Алексу сюрприз в телестудії. Артистка з’явилася в ефірі з повітряними кульками та гірляндами. Дженніфер пристрасно розцілувала нареченого під час зйомок.

Цього літа Дженніфер збиралася вийти заміж за Алекса. Однак планам пари завадила пандемія коронавірусу. Зіркам довелося відкласти розкішне весілля на невизначений термін.

Лопес не засмучується через скасування пишного торжества. Артистка продовжує активно працювати над новим альбомом, а також експериментує зі своїм іміджем.

Поділись


Новини партнерів