Онучка Софії Ротару показала ідеальну фігуру в бікіні

Онучка Софії Ротару показала ідеальну фігуру в бікіні

20-річна Софія Євдокименко насолоджується відпочинком в Туреччині. Дівчина влаштувала відверту фотосесію на узбережжі.

Онучка 72-річної Софії Ротару живе і вчиться в США. Пік епідемії коронавірусу дівчина провела в самоізоляції, а тепер влаштувала собі відпустку біля моря. Софія відпочиває в сонячній Туреччині і ділиться гарними кадрами з подорожі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от SOFIA EVE (@iamsofiaeve)

Євдокименко влаштувала відверту фотосесію на заході. Внучка співачки в білому купальнику і накидці позувала в воді і сидячи на великому камені. Дівчина показала вузьку талію і стрункі ноги.

Софія також зробила Селфі при денному світлі. Внучка Ротару показала білий купальник на шнурівці і витончену фігуру. «Поцілована сонцем», – підписала знімок Євдокименко.

Софія Євдокименко

Фоловери дівчини захопилися її красою і стрункістю. «Крута і дуже сонячна, приємно дивитися», «Красуня, виглядаєш чудово!», «Ви така худенька, хочеться вас нагодувати», «Видно, що засмагла на сонечку», «Природна краса!», «Яка усмішка, боже мій, ну просто принцеса!» – висловилися користувачі Мережі.

Софія після карантину знаходиться в прекрасній формі. У самоізоляції дівчина намагалася вести активний спосіб життя. Вона щодня влаштовувала запальні танці, які знімала на відео і показувала шанувальникам.

Поділись


Новини партнерів