Колишня дружина Елтона Джона вимагає від нього компенсацію в сумі 3 млн. доларів

71-річний британський музикант Елтон Джон вкрай засмучений вчинком 67-річної Ренати Блауел. Колишня дружина зажадала від нього три мільйони фунтів стерлінгів за порушення договору.

Співак і режисер звукозапису були одружені з 1984-го по 1988 рік. Вони познайомилися під час спільної роботи над альбомом Елтона Too Low for Zero. Після розлучення екс-подружжя залишилося в хороших відносинах, які тепер вмить зруйнувалися.

Рената подала позов до Високого суду Лондона проти Джона. Причиною стала автобіографія артиста, де він згадав шлюб з Блауел. Це були лише теплі спогади про минуле. Однак Рената заявила, що це порушує їх договір, укладений після розлучення, і руйнує її психічне здоров’я.

«Елтон шокований і пригнічений звинуваченнями колишньої дружини. Тим більше що він тільки хвалив її і нічого більше. Але він шкодує, що розбив Ренаті серце», – повідомив інсайдер.

Представники артиста погодилися прибрати з тиражу книгу, а також всі згадки в ній про Блауел. Ось тільки жінці цього недостатньо – в якості компенсації вона вимагає три мільйони фунтів стерлінгів, повідомляє The Sun.

Зараз Елтон перебуває у шлюбі з кінорежисером Девідом Фернішем. Їм вдалося офіційно узаконити свої стосунки в 2014 році. Подружжя виховує двох синів: 9-річного Захара і 7-річного Елайджу.

Поділись


Новини партнерів