Кім пригрозила Каньє Весту розлученням, репер образився

Кім пригрозила Каньє Весту розлученням, репер образився

43-річний Каньє Вест поскаржився на 39-річну Кім Кардаш’ян. Репер заявив, що дружина хоче обмежити його свободу, ізолювавши від суспільства.

Інстадіва розлютилася на музиканта після його передвиборного звернення до американців. Каньє, який вирішив поборотися за крісло президента США, розповів емоційну історію народження першої доньки Норт. Вест зізнався, що Кім, дізнавшись про вагітність, хотіла зробити аборт. За словами хіп-хоп-виконавця, йому вдалося відговорити кохану від цього рішення.

Сьогодні Каньє повідомив про реакцію дружини на публічне одкровення. «Кім намагалася прилетіти в Вайомінг з лікарем, щоб замкнути мене, як у фільмі «Геть»», – написав артист.

Вест спробував зв’язатися з дружиною і тещею по телефону, проте ті відмовилися з ним спілкуватися. Тоді Каньє публічно висловив свої претензії на адресу жінок.

Репер зізнався, що більше не хоче бачити Кріс Дженнер поруч зі своїми дітьми. Музикант також пригадав Кардаш’ян сексуальну фотосесію для чоловічого журналу. Каньє розкритикував дружину. «Я сподівався на Бога, на те, що мати Норт ніколи не стала б зніматися для Playboy», – поділився артист в Twitter.

Джерела, близькі до Кардашьян, пояснили, що відбувається в її родині. Зірка і її сестри були вражені провокаційним виступом репера. Кардаш’ян боїться, що її чоловік не подужає обов’язки президента через проблеми з психікою.

У Каньє біполярні розлади. Зараз музикант переживає чергову кризу, і його дружині хочеться захистити його від стресу. «Кім домагається того, щоб Каньє вибув з президентської гонки. Вона пригрозила йому розлученням… Вест ганьбить себе і свою сім’ю, і Кім не хоче, щоб це тривало», – зазначив інсайдер.

Відносини зоряної пари почали псуватися ще до початку передвиборної гонки. Подружжя багато сварилися під час самоізоляції. «Це безперервна війна, вона триває вже кілька місяців. Вони насилу сплять в одній частині будинку, не кажучи вже про одне ліжко. Кім нещасна», – процитували інсайдера в The Sun.

Засновниці SKIMS довелося тимчасово з’їхати від чоловіка, щоб зберегти шлюб. Зірка також потребувала відпочинку від чотирьох дітей. Кардаш’ян так втомилася від материнських турбот, що почала ховатися від синів і дочок у власному будинку.

Поділись


Новини партнерів