«Моя прекрасна Келлі померла від раку грудей»: Джон Траволта втратив дружину

66-річний Джон Траволта повідомив про сумну подію в особистому житті. 57-річна дружина американського актора Келлі Престон померла після довгої боротьби з онкологією.

У зірки фільмів «З Парижа з любов’ю» та «Кримінальне чтиво» горе. Його обраниця мужньо намагалася вилікуватися від раку грудей, але хвороба виявилася сильнішою. Джон виклав в соцмережі ніжне фото Келлі і поділився своїм болем з шанувальниками.

«З дуже важким серцем я повідомляю вам, що моя прекрасна дружина Келлі програла дворічну боротьбу з раком молочної залози. Вона отримала любов і підтримку багатьох людей. Любов і життя Келлі завжди будуть пам’ятати. Я деякий час проведу з дітьми, які втратили матір. Тому вибачте мене заздалегідь, якщо я перерву спілкування з вами», – написав Траволта.

Артист подякував лікарям і медсестрам, друзям і близьким, які підтримали його кохану в важкий момент. Джон підкреслив, що відчуває тепло небайдужих людей.

Траволта і Престон прожили разом майже 29 років. Закохані відгуляли весілля у вересні 1991-го, у них народилося троє дітей.

Первісток пари Джетт помер в результаті епілептичного нападу. 16-річний юнак потонув у ванні. Подружжя пережили трагедію за допомогою сімейного психолога. Дочці актора Елі Блю зараз 20 років, молодшому синові Бенджаміну – дев’ять.

Поділись


Новини партнерів