Джонні Депп попросив у батька Ембер Херд вибачення за те, що бив її

57-річний Джонні Депп заперечує те, що піднімав руку на 34-річну Ембер Херд, коли вони були одружені. Однак слова актора не збігаються з його діями.

У Високому суді Лондона в самому розпалі знаходиться судовий розгляд між знаменитостями. Зоряний актор «Піратів Карибського моря» намагається довести, що колишня дружина оббрехала його, заявивши про домашнє насильство.

Джонні стверджує, що ніколи не заподіював фізичної шкоди Ембер, але адвокати актриси знайшли докази зворотного. Причому Депп надав їх особисто, сам того не усвідомлюючи.

Між подружжям сталася велика сварка, в результаті якої Херд сильно постраждала. Зірка «Аквамена» заявила, що чоловік тягав її за волосся, душив і погрожував вбити. У суді Депп повідомив, що нічого подібного не було і що він уникав фізичного насильства.

Однак актор не врахував той факт, що вибачався перед батьком Ембер за скоєне. В руки адвокатів потерпілої потрапило повідомлення Джонні Девіду Херду.

«Так, я облажався і зайшов занадто далеко в наших бійках. Я не можу і не буду виправдовувати себе в цих драмах, але можу з упевненістю обіцяти вам, що подібне ніколи не повториться. Мої найщиріші вибачення, якщо я підвів вас», – писав Депп.

Читайте також: Суд оприлюднив листування Джонні Деппа, в яких він погрожує розправою Ембер Херд

Після того, як текст листа був озвучений в суді, виконавець ролі Джека Горобця поспішив виправдатися. За словами Джонні, він просив вибачення зовсім не за те, що підняв руку на екс-дружину. «Я вибачався за те, що наші бійки можуть дійти до чогось подібного», – повідомив Депп. Адвокати Ембер порахували це пояснення непереконливим.

При цьому актор зізнався, що вдарив Херд по лобі. Джонні зазначив це як випадковість, тому що він намагався зловити дружину, яка «хиталася з боку в бік». У момент, коли Депп схопив її, вони зіткнулися лобами, повідомляє The Sun.

Поділись


Новини партнерів