Шарліз Терон заявила, що її роль віддали молодій актрисі

Шарліз Терон

44-річна Шарліз Терон зробила емоційну заяву. Актриса зізналася, що пригнічена відстороненням від ролі в новому фільмі «Божевільний Макс».

Голлівудська зірка зіграла в бойовику Імператрицю Фуріозо і дуже прив’язалася до неї. Для Шарліз це була перша успішна роль в екшен-фільмі з часів стрічки «Еон Флакс», тому розлучатися з нею їй страшенно не хотілося.

Терон зізналася, що сподівалася з’явитися в спін-оффі «Божевільного Макса», де зіграла б молоду Фуріозо. Однак режисер вирішив замінити Шарліз більш молодою актрисою. Зірка не стала приховувати своїх почуттів з цього приводу.

«Чесно кажучи, моє серце розбите. Я люблю цього персонажа і вдячна за те, що змогла внести свій невеликий внесок в його створення. Фуріозо завжди залишиться тією, про кого я буду згадувати з ніжністю», – цитує Терон The Hollywood Reporter.

Голлівудська зірка підкреслила, що хоче побачити продовження історії своєї героїні незалежно від неприємної ситуації. За словами Шарліз, вона приймає рішення режисера Джорджа Міллера взяти на її місце іншу.

«Звичайно, я хотіла б, щоб її історія продовжилася, але якщо він вважає, що це потрібно зробити саме таким чином, я йому довіряю», – поділилася думками актриса.

Читайте також: Шарліз Терон відверто розповіла про роман з Шоном Пенном

Джордж Міллер сподівався, що зможе зняти Шарліз в новому фільмі. Однак режисер порахував сучасні технології недостатньо успішними для омолодження зірки. «Довгий час я вважав, що ми могли б просто використовувати комп’ютерну графіку на Шарліз, але я не думаю, що з цього щось вийде», – заявив Міллер.

Поділись


Новини партнерів