Шарліз Терон відверто розповіла про роман з Шоном Пенном

Шарліз Терон

44-річна Шарліз Терон вперше розставила всі крапки над «i» щодо свого екс-бойфренда, 59-річного Шона Пенна. Актриса заявила, що ніколи не збиралася виходити за нього заміж.

Вони були однією з найкрасивіших голлівудських пар. У зоряній тусовці подейкували, що Шарліз і Шон заручені, але до весілля справа так і не дійшла. Актори розлучилися, провівши разом рік.

За словами Терон, вона ніколи не вважала, що ці відносини зайдуть далеко. У неї дійсно були почуття до Пена, але не настільки, щоб пов’язувати з ним решту життя.

«У нас були унікальні відносини, але вони тривали всього рік. Ми не рухалися вперед для нашого спільного майбутнього. Я ніколи не збиралася виходити заміж за Шона», – повідомила Шарліз.

Вона зазначила, що всі чутки про її заручини з Пенном були вигадками. Терон зробила й іншу заяву. Виявилося заміжжя актрису в принципі не цікавить.

«Клянуся життям моїх дітей – я ніколи не була самотня і не відчувала себе такою. І я ніколи не хотіла виходити заміж», – цитує зірку Daily Mail.

Читайте також: “Я був з Селеною”: Джастін Бібер спростував звинувачення в сексуальному насильстві

При цьому Шарліз не відмовляється від нових романів. Актриса готова заводити стосунки, але за однієї умови. Голлівудська знаменитість відмовляється ділити з майбутнім коханим житло.

«Мені подобається ходити на побачення. Але не думаю, що зможу знову жити з кимось. Можливо моєму бойфренду доведеться купити будинок по сусідству з моїм», – заявила Терон.

Поділись


Новини партнерів