Моніка Беллуччі вперше вийшла в світ після зняття карантину

55-річна італійська актриса і модель стала гостею урочистого відкриття виставки «Jam Capsul» в Парижі. Моніка Беллуччі вибрала для виходу наряд, який підкреслив її ефектну зовнішність.

В Гранд-але зібралися діячі культури, цінителі мистецтва та інші знаменитості. У їх числі опинилася зірка фільму «Любов: Інструкція по застосуванню». Моніка вперше вийшла в світ через кілька місяців, проведених в самоізоляції.

Актриса з’явилася на публіці в елегантному образі. На Беллуччі був чорний комбінезон вільного крою. Моніка вдало вибрала наряд без помітних деталей: так головний акцент був на її обличчі. Зірка зробила легкий макіяж, підкресливши очі і губи. Вона зібрала волосся в розслаблений пучок, залишивши чубок і передні пасма.

Користувачі здивувалися тому, як свіжо і молодо виглядає Беллуччі. Деякі пожартували, що Моніка повернула час назад або знайшла чарівний еліксир, який зупиняє старіння.

«Їй від сили років 35!», «Вона на самоізоляції чаклувала? Хочу знати секрет її краси!», «Зморшок майже немає, погляд горить, ну що за жінка!», «Чи можна виглядати так молодо?», «На неї хоч що надіти, така краса прикрасить навіть мішок для картоплі», «Досконала, ідеальна, шикарна!» – написали в Мережі.

На заході актриса з’явилася без свого коханого, художника Ніколя Лефевра. Бойфренд зірки молодший за неї на 18 років, але пару це не бентежить. Моніка і Ніколя розлучалися на деякий час, проте зійшлися знову.

Моніка чотирнадцять років була одружена з актором Венсаном Касселем. У шлюбі у них народилися дві доньки: Діва і Леоні. Перша робить успіхи в модельному бізнесі. Діві тільки 15, але у неї вже підписаний контракт з великим брендом.

Поділись


Новини партнерів