Сальма Хайек показала, як виглядає без макіяжу

53-річна Сальма Хайек вразила шанувальників Селфі без косметики. Мексикано-американська актриса відобразила себе на тлі дикої природи.

Хайек нагадала фанатам, що краща прикраса – це природна краса. Знаменитість поділилася фото, зробленим без фільтрів і ретуші.

Зірка фільму «Бандитки» позувала на тлі зелених очеретяних заростей. Вона розпустила густе волосся, яке завила хвилями. Дружина французького мільярдера Франсуа-Анрі Піно вибрала темний верх, який гармонійно виглядав на тлі темно-зелених рослин. Хайек загадково дивилася в камеру.

«Без фільтрів. Природа», – підписала знімок голлівудська актриса. Вона зазначила, що пишається своїми зовнішніми даними.

Шанувальники по достоїнству оцінили чесне фото зірки. Багато з них вражені красою Сальми, підкреслили, що не кожен може дозволити собі так чарівно виглядати в 53 роки. «Яка красуня», «Ніколи б не подумав, що вам 53!», «Природна краса», «Чарівна», «Найкрасивіша жінка в світі», «Королева», «Мила», «Наче дівчинка», – прокоментували фоловери.

Читайте також: “Жахливий приклад”: Кайлі Дженнер опинилася в центрі скандалу через найкращу подругу

Сальма щаслива в шлюбі з мільярдером Франсуа-Анрі Піно з 2007 року. У тому ж році, 21 вересня, у зоряної пари з’явилася дочка на ім’я Валентина Палома. Дівчинці зараз 12 років.

Поділись


Новини партнерів