Помітно схудла Адель нарешті з’явилася на публіці

Помітно схудла Адель нарешті з'явилася на публіці

32-річна британська співачка записала емоційне відеозвернення. Адель приєдналася до акції пам’яті жертв пожежі в будівлі Grenfell Tower в Лондоні.

Схуднувши більш ніж на 45 кілограмів, володарка премії «Греммі» вирішила на якийсь час відмовитися від публічності. Адель хоче звикнути до нової зовнішності, перш ніж виходити в світ.

Однак важлива для британців подія підштовхнула співачку вийти з тіні. Виконавиця хіта «Hello» вшанувала пам’ять 72 осіб, загиблих у страшній пожежі три роки тому.

«Я хочу надіслати всім вам свою любов. Для нас дуже важливо пам’ятати ту ніч, але також необхідно подумати про те, що відбувається з нами зараз і радіти життю, яке ми прожили. Нам необхідно проявити співчуття, дух товариства і наполегливість для рішучих дій. Люди потребують один одного, щоб вижити», – заявила Адель.

Британці подякували їй за теплі слова. Багатьох також вразив зовнішній вигляд зірки. Співачка зібрала волосся за потилиці-така зачіска підкреслила її змарніле обличчя. Адель зробила макіяж з акцентом на очі і одягла великі сережки-хулахуп.

Більшість шанувальників відзначили, як сильно схудла Адель, і обсипали її компліментами. «Спасибі, що ти з нами! Ти неймовірна», «Як здорово, що ти вийшла на зв’язок! Сліпуча красуня», «Прекрасна жінка з великим добрим серцем», «Струнка королева!», «Ми любимо тебе!», «Вау! Ти так змінилася, тобі личить!» – написали в Мережі.

Популярна британка позбулася зайвої ваги за допомогою екстремальної дієти, розрахованої на 1000 ккал в день. Вона також ввела в своє життя регулярні заняття пілатесом.

Адель за рік зробила неймовірну трансформацію. Важливу роль в цьому зіграло ментальне здоров’я співачки. Зірці довелося повністю змінити звичний спосіб життя, щоб позбутися від зайвих кілограмів. Їжу їй доставляли прямо до дверей її будинку. Адель стала жити по сусідству з колишнім чоловіком, який позбавив її половини майна.

Поділись


Новини партнерів