Гійом Кане розповів, що вони з Маріон Котіяр перехворіли коронавірусом

Вірус COVID-19 був діагностований у 44-річної Маріон Котіяр і її 47-річного коханого Гійома Кане. Про це останній розповів у вівторок в прямому ефірі в інстаграм. Але поспішаємо заспокоїти шанувальників зоряної пари: хвороба, яка протікала у них в легкій формі, вже позаду, вони повністю одужали і відчувають себе добре.

Кане зазначив, що їм дуже пощастило, що вони з Маріон перенесли захворювання практично непомітно для себе, а також сказав, що відчував себе особливим, так як, на відміну від мільйонів людей, вимушених сидіти в квартирі, самоізоляцію пара змогла провести за містом на південному заході Франції.

Ми не знаємо, чи можемо заразитися ним повторно, але вважаємо, що нам в будь-якому випадку дуже пощастило, що все пройшло саме так, – сказав актор і режисер Гійом Кане.

Коронавірус позначився і на професійній кар’єрі пари: Гійому довелося відкласти зйомки фільму Astérix & Obélix: L’Empire du Milieu, одну з головних ролей в якому виконає Котіяр, так як більша їх частина повинна була проходити в Китаї.

Маріон і Гійом разом вже 13 років, свої відносини пара офіційно не узаконила, але зате вже двічі стала батьками: в 2011 році на світ з’явився їхній син Марсель, а в 2017 році у них народилася дочка Луїз. Дітей публіці пара практично не показує, але на День матері актриса опублікувала рідкісний кадр з одним з них.

Поділись


Новини партнерів