Зірку фільму «Сутінки» Грегорі Тайрі Бойса і його кохану знайшли мертвими

30-річний актор Грегорі Тайрі Бойс, відомий глядачам за роллю в вампірській сазі «Сутінки», знайдений мертвим у власному будинку.

Тіла актора і його 27-річної коханої Наталі Адеподжі виявив двоюрідний брат Грегорі в їх квартирі в Лос-Анджелесі. За інформацією поліції, смерть була зафіксована ще 13 травня, але повідомили про неї тільки зараз. Причини події встановлюються.

Грегорі взяв участь у зйомках фільму «Сутінки», в якому зіграв однокласника Белли Свон і учня середньої школи, і короткометражній стрічці 2018 го «Апокаліпсис», але після цього завершив кар’єру на великому екрані і зайнявся кулінарією: як розповідала в Facebook його мати, перед смертю він навіть планував відкрити власний ресторан! Соціальні мережі Бойс не вів: в Instagram на нього, наприклад, підписані всього 3 627 осіб. У грудні 2019 року він, до речі, написав: «Я навіть не думав, що доживу до 30-и. Я робив помилки на своєму шляху».

У Грегорі залишилася 10-річна дочка Алая, у його коханої Наталі – син Інджіпт, долю яких вирішать правоохоронні органи. Інцидент прокоментувала в Facebook мама актора: «Мені погано, боляче. Мене ніби розірвали на частини. Я повністю втрачена. Я завжди писала і дзвонила йому, коли траплялося що-небудь, і він завжди мене заспокоював. Хлопчик мій, чому ти залишив мене?»

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ggr8T (@mr_alwaysgrindn)

Поділись


Новини партнерів