Кайлі Дженнер і Аріана Гранде пожертвували великі суми на боротьбу з COVID-19

22-річна модель і 26-річна співачка включилися в боротьбу з коронавірусом. Кайлі Дженнер і Аріана Гранде вирішили фінансово допомогти лікарям і постраждалим від пандемії.

Молодша представниця клану Кардашьян, власниця прибуткового бізнесу з виробництва косметики, пожертвувала 1 мільйон доларів. Гроші підуть на захисне спорядження для медиків, які контактують із зараженими. Буде придбано багато масок, рукавичок і костюмів.

Благородний жест Кайлі оцінила лікар, яка допомагала з’явитися на світ її доньці Стормі. «Мої очі наповнилися сльозами радості. Допомога працівникам охорони здоров’я настільки ж важлива і приємна, як і самим пацієнтам. Цей вклад допоможе врятувати багато життів», – подякувала медик.

Зараз Дженнер знаходиться на самоізоляції. Вона закликала шанувальників серйозно поставитися до ситуації з пандемією. «Чим швидше ми почнемо залишатися всередині будинків, тим швидше зможемо повернутися до звичайного життя», – зазначила інстадіва. Кайлі проводить час на карантині з маленькою спадкоємицею, займаючись випічкою і облаштуванням будинку.

Свій внесок в боротьбу з наслідками коронавірусу внесла і Аріана Гранде. Співачка таємно допомагає шанувальникам, які залишилися без роботи через поширення захворювання. Зірка відправила від 500 до 1000 доларів вже більш ніж 20 фанатам. Йдеться про людей, що залишилися без заробітку після закриття ресторанів і барів в Нью-Йорку в зв’язку з пандемією.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ariana Grande (@arianagrande)

Ще 1 млн доларів пожертвував Арнольд Шварценеггер. Сума призначена для допомоги лікарям і медсестрам, які б’ються з інфекцією «на передовій». Актор зазначив, що потрібно не «сидіти на дивані і скаржитися», а спробувати посприяти поліпшенню ситуації.

Також мільйон доларів в дитячий благодійний фонд віддала Анджеліна Джолі. Актриса направила кошти на допомогу дітям, які залишилися без шкільної їжі через пандемію. Школярі з малозабезпечених сімей позбулися харчування після закриття навчальних закладів.

Поділись


Новини партнерів