Кохання у пустелі: Alyosha & Vlad Darwin представили кліп на пісню «Торнадо»

Processed with VSCO with c8 preset

Дует Alyosha & Vlad Darwin, який готує неймовірний концерт «Золота середина» до Дня всіх закоханих, представляє новий пристрасний кліп на пісню «Торнадо». Відео було відзнято в пустелі Об’єднаних Арабських Еміратів.

Vlad Darwin: «Зйомки відбувалися і з землі, і з повітря. Ми хотіли передати масштаб почуттів, які живуть в серцях закоханих, тому обрали саме пустелю — величезний відкритий простір.

«Торнадо» — це палкі почуття, цікаві образи, захоплюючі краєвиди. Alyosha з ніжної й тендітної музи кліпу «Пірнай» перетвориться на шаманку. Вона чаклує, і ви в цьому переконаєтеся. Мені дійсно подобається перевтілення Alyosha в цьому відео».

У кліпі Alyosha & Vlad Darwin — це символ Жіночого і Чоловічого начал. Закохані рухаються у безмежній пустелі одне одному на зустріч, орієнтуючись виключно на свої відчуття. Alyosha & Vlad Darwin звільняються від всього зайвого, знімають з себе верхній одяг — все, що заважає бути у гармонії з цим простором. Під час зближення навколо головних героїв прямо із землі народжується нове життя — чесна енергія любові, яка створена самою природою!

У кліпі присутні закохані пари, які передають всю пристрасть шалених емоцій кохання. У вирі почуттів та в обіймах пустелі, дівчата та хлопці пристрасно обіймаються, цілуються, зривають одяг — справжнє торнадо почуттів у палкій пустелі!

В момент, коли Alyosha & Vlad Darwin опиняються за кілька кроків один від одного, всі люди навколо них, перетворюються в біле сяйво й зникають. А у долонях героїв з’являється Сіріус — зірка, що вказує шлях до спільного майбутнього. Режисер роботи Інна Грабар, яка раніше вже працювала з дуетом і створила чуттєвий кліп «Пірнай», поділилася:

«З настанням ночі, ми втрачаємо орієнтир куди рухатися далі. Люди у пустелі розчиняються для того, щоб у ночі вказати головним героям відео «Торнадо» шлях один до одного. Коли вони розсипаються, вони освітлюють шлях для Vlad Darwin, шлях для Alyosha, яких він, у підсумку, приводить одне до одного»

Нескінченні краєвиди, палка сонячна пустеля та пристрасні почуття Alyosha & Vlad Darwin, стильні образи героїв — все це про новий кліп «Торнадо»!

Alyosha: «Коли закохуєшся, в душі виникають вітри сумніву і сподівань. Лише потім настане спокій і народиться нове сонце. А створення цього Всесвіту починається зі справжнього торнадо. До того як стихнути, воно або дасть народження новому, або зруйнує наявне. Тож нехай всі ваші торнадо проходять за вікном, коли ви у спокої та безпеці, а між вами лише любов»

Поділись


Новини партнерів