Перший вихід у світ після скандалу: Джастін Тімберлейк з посмішкою підтримав дружину

У сім’ї 37-річної Джессіки Біл і 39-річного Джастіна Тімберлейка знову запанувала гармонія. Про це свідчать ніжні повідомлення актриси і поява пари на світському заході.

У Лос-Анджелесі відбулася прем’єра третього сезону серіалу « Грішниця», в якому Джессіка виконала головну роль. На показі актриса з’явилася в стильному чорно-білому образі. Для виходу в світ Джессіка вибрала сорочку, яку заправила в спідницю-олівець, і об’ємний піджак в клітинку. Фінальним штрихом аутфіта стали чорні лаконічні човники. Монохромний образ Біл доповнила макіяжем з червоною помадою.

Джастін в елегантному темно-сірому костюмі прийшов підтримати кохану. Подружжя виглядало щасливим. Вони з посмішками позували фотографам. Музикант ніжно обіймав дружину, тим самим давши зрозуміти, що вони налагодили відносини.

Чотири дні тому Джессіка присвятила зворушливий пост Джастіну в честь його 39-річчя. Вона опублікувала кілька романтичних знімків і написала ніжне повідомлення. «З днем народження найбільш непідвласну часу людину з усіх, кого я знаю. Ти ростеш, НЕ старіючи. Ми любимо тебе», – звернулася актриса до чоловіка.

Цей пост став першим публічним зверненням Біл до коханого після скандалу. Співак був знятий під час романтичної вечері з партнеркою по знімальному майданчику Алішою Уейнрайт. Вони фліртували і трималися за руки. За словами очевидців, ініціатором такого близького спілкування стала дівчина. Після скандалу, що вибухнув Уейнрайт заявила, що поважає подружній статус Тімберлейка і не має наміру ламати його сім’ю.

Джастін вибачився перед дружиною, пообіцявши, що стане найкращим чоловіком. Подружжя навіть бачили на побаченні. Однак Джессіка довго не могла остаточно пробачити коханого, через що подружжю довелося звернутися до сімейного психолога.

Поділись


Новини партнерів