Ембер Херд зустрічається з дівчиною-кінооператором, яка бореться з раком

Останнім часом ім’я 33-річної Ембер Херд з’являлося в пресі в основному в зв’язку з новинами про судові розгляди з її колишнім чоловіком, 56-річним Джонні Деппом. Але тепер у публіки з’явився привід обговорювати актрису і з іншого приводу, адже, схоже, у Ембер новий роман!

Днями папараці застали її на вулицях Палм-Спрінгс в компанії 38-річної Б’янки Буті, яка працює кінооператором. Разом вони вийшли з готелю Colony Palms Hotel і абсолютно не соромилися в прояві ніжних почуттів один до одного і ніжно цілувалися.

Романтичне захоплення і підтримка Ембер напевно додадуть Бьянці сил в її боротьбі з онкологічним захворюванням. Справа в тому, що Буті вже кілька років бореться з раком грудей. Кінематографістка вже проходила лікування, але, на жаль, хвороба повернулася – минулого року їй поставили повторний діагноз. Вперше захворювання було виявлено в 2015 році, коли Бьянці було 34 роки.

Про хід лікування вона детально розповідає в своєму інстаграмі, а друзі Буті створили сторінку на сайті Go Fund Me, щоб зібрати грошей на оплату всіх процедур.

Я була просто спустошена. У моїй правій груді з’явилася нова пухлина майже через три роки після того, як мені сказали, що я звільнилася від раку. Дізнатися про цей діагноз вдруге страшніше, ніж в перший,
– ділилася Бьянка з передплатниками.

У перший раз Буті пройшла традиційне лікування з хіміотерапією. Тепер же вона вирішила спробувати альтернативні методи лікування. За її зізнанням, найдієвішим лікуванням вона вважає те, в яке людина вірить.

Тепер Бьянка є пацієнткою Центру нової медицини в Ірвіні, який знаходиться приблизно в 40 милях від Лос-Анджелеса. Її альтернативний план лікування включає в себе прийом високих доз вітаміну С, кріоаблацію (під час неї пухлина фактично заморожують), фізичні вправи, оксигенотерапію, голковколювання і інше.

Свій новий роман сама Ембер поки ніяк не прокоментувала і не поспішає ділитися спільними знімками з новою дівчиною в своєму блозі. Нагадаємо, в 2010 році актриса зізналася у своїй бісексуальності. До цього Херд також зустрічалася з художницею Тасею Ван Рі: роман зав’язався в 2008 році, але в 2012-му пара розпалася, проте кілька років тому вони знову були помічені разом, але налагодити відносини їм так і не вдалося – все закінчилося черговим розлученням.

Поділись


Новини партнерів