Світлана Лобода стала героїнею обкладинки нової пісні Тілля Ліндеманна

Чутки про роман 37-річної співачки Світлани Лободи і 56-річного соліста групи Rammstein Тілля Ліндеманна ходять вже давно. Особливо активно їх стали обговорювати, коли зірка народила дівчинку, яку назвала Тільда (ім’я батька вона не називає). Самі вони свої відносини досі не підтвердили, але і категоричне ні теж поки так і не сказали.

Але вчора Лобода дала черговий привід заговорити про те, що з Ліндеманном її пов’язує значно більше, ніж просто дружба. Вона опублікувала в своєму Instagram фото постера до нової пісні музиканта під назвою Frau & Mann ( “Жінка і чоловік”). На зображенні прекрасно впізнаються самі знаменитості, а також шведські музикант Пітер Тегтрен і актор Пітер Стормаре. Сюжет постера простий: героїню Лободи несе на руках персонаж Тегтрена, котрий постає в образі космонавта. Тілль стоїть за їх спиною і стискає руку в кулаці (ревнощі?).

Ніяких пояснень Світлана не залишила, тому питання “що це означає?” не змусило себе довго чекати.

У них реально відносини?

– знову взялися за старе шанувальники зірки.

Відповіді, звичайно, так і не було, втім, деякі фанати порахували, що на це питання Лобода відповіла ще в інтерв’ю Ксенії Собчак, коли натякнула на роман зі співаком.

Коли на твоєму шляху зустрічається чоловік, під якого ти можеш прогнутися, для якого ти хочеш бути такою маленькою кішечкою, і якщо це почуття в тебе довго живе, потрібно спробувати якимось чином попрацювати над собою, щоб воно жило. І знаєш, які варіанти можливі? Коли людина живе не з тобою, вона живе в іншій країні.
– сказала вона тоді.

Нещодавно, до речі, Ліндеманн приїжджав до Росії, де знімав новий відеокліп. Так що, ймовірно, і в новому відео музиканта Лобода також з’явиться.

Джерело

Поділись


Новини партнерів