6 секретів краси від Гвінет Пелтроу

47-річна голлівудська актриса Гвінет Пелтроу виглядає просто чудово для свого віку. Як їй це вдається? Жіночий Світ розповість про п’ять секретів краси цієї зірки.

Секрет №1: правильний початок дня

Гвінет Пелтроу починає день з чашки кави з молоком. Після цього вона приділяє 45 хвилин тренуванням. Кардіо дозволяє їй виглядати чудово. Після цього актриса вже снідає. Найбільш улюбленим першим прийомом їжі для неї є фруктово-овочевий смузі.

Секрет №2: багато води

Гвінет Пелтроу обожнює воду. Вона дуже багато п’є, а якщо втрачає багато рідини (наприклад, на тренуваннях), то додає у воду трохи гімалайської солі. Це дозволяє довше утримувати рідину в організмі.

Секрет №3: тренування по особливій техніці

Актриса займається по техніці Трейсі Андерсон. Тобто поєднує кардіо з йогою і елементами танців. Кожен день вона займається по дві-три години. Самі бачите, до якого чудового результату призвели такі тренування.

Секрет №4: сауна та ванна

Гвінет Пелтроу регулярно проводить час в сауні і ванні. Вона відвідує сауну два-три рази на тиждень, що дозволяє проводити невелику детоксикацію. А в холодну пору року Гвінет користується ванною досить часто, додаючи в воду ефірні олії і морські солі.

Секрет №5: простота в догляді

У звичайному житті Гвінет Пелтроу вважає за краще не користуватися косметикою, але доглядає за шкірою і волоссям. Вона використовує тільки натуральні засоби, олії власної марки. Також в її догляді завжди багато вітаміну С, масок і інших корисних засобів.

Секрет №6: особливий догляд вечорами

Одного разу Гвінет Пелтроу зізналася, що дуже багато часу витрачає на вечірній догляд за собою. Так, вона масажує шкіру сухою щіткою, покращуючи мікроциркуляцію крові. Також раз на тиждень робить м’який пілінг шкіри голови перед душем, використовуючи м’який скраб. Шкіру обличчя вона очищає хімічним пілінгом. Кожен засіб вона наносить масажними рухами. Зазвичай застосовує засоби власної косметичної марки. А для видалення косметики і бруду вона використовує вологий теплий рушник, протираючи обличчя промокаючими рухами. Потім наносить крем для області навколо очей, нічний крем для обличчя та бальзам для губ.

Джерело

Поділись


Новини партнерів