Селена Гомес підігріла чутки про роман з Найлом Хораном

Ось уже другий тиждень в західній пресі обговорюється можливий роман 27-річної Селени Гомес і екс-соліста групи One Direction 26-річного Найла Хорана. Днями ж співачка тільки підігріла ці чутки – папараці помітили її біля будинку Найла Хорана в Лос-Анджелесі.

Селена спішно вийшла з машини, взяла з заднього сидіння пакет, повний продуктів, велику сумку Louis Vuitton з речами і попрямувала в бік особняка Найла. Якраз в цей момент її і підкараулили всюдисущі репортери.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Selena at niall’s house 🥰🥰🥰

Допис, поширений selenator (@selena_selentor)

Про романтичний зв’язок між Гомес і Хораном заговорили наприкінці минулого тижня. Тоді Селена і Найл сходили на вечерю в один з ресторанів Лос-Анджелеса у великій компанії друзів. В цей же вечір на сторінці однієї з приятельок зірок з’явився груповий знімок, на якому Хоран стоїть поруч з Селеною і ніжно обіймає її за плече.

У своїх Instagram Сторіс Селена Гомес і Найл Хоран також всіляко провокували чутки про свій роман. Так, днями Найл опублікував Селфі, зроблене на тлі великого плаката з обличчям Селени, а вона, в свою чергу, поділилася фото, в якому повідомила передплатникам, що слухає один зі свіжих хітів Хорана.

При цьому інсайдери стверджують, що чутки про роман Селени і Найла сильно перебільшені, і насправді вони просто хороші друзі:

Селена і Найл не зустрічаються, а просто дружать. Вони завжди були хорошими друзями і підтримували зв’язок протягом багатьох років.

Цікаво, що перші чутки про роман Селени Гомес і Найла Хорана з’явилися ще чотири роки тому – пара нібито була помічена за поцілунками та обіймами на публіці. Тоді на запитання журналістів про те, чи пов’язують її романтичні відносини з Хораном, вона відповіла, що любить його і завжди любила, проте ні про який роман не може бути й мови.

Джерело

Поділись


Новини партнерів