Всього один продукт, який допомагає Вікторії Бекхем зберігати шкіру бездоганною

Вікторія Бекхем розкрила шанувальникам секрет ідеальної шкіри – вона з’їдає в добу чотири авокадо. Колишня «перчинка» розповіла в недавньому інтерв’ю британському виданню The Telegraph, що, «прочитавши, що ключ до сяючої шкіри – споживання потрібної кількості жирів», тепер їсть по три-чотири авокадо в день». На жаль, Вікторія не уточнила, як саме вона готує цей фрукт і що ще їсть крім нього (якщо їсть взагалі!).

Авокадо – відомий фаворит дієти мілленіалів, в любові до нього зізнавалася в тому числі й Меган Маркл. Воно сприяє виробленню колагену, багате на вітаміни Е і С, клітковиною і корисними мононенасиченими жирами, і це один з небагатьох фруктів, який практично не містять цукру.

Але хоча ця порада і здається дієвою (особливо, дивлячись на дружину Девіда Бекхема), експерти з харчування попереджають, що наслідувати приклад Вікторії все ж не варто – така дієта дуже нав’язлива і не пропонує достатньої різноманітності (швидше за все вона не їсть нічого крім авокадо). Важливе уточнення – авокадо не містить інших типів жирів, таких як поліненасичені, омега-3 жирні кислоти, а без них красиву і молоду шкіру складно отримати надовго. Без фанатизму!

Попередні дієтичні поради Бекхем включали яблучний оцет на сніданок; жування кавових зерен перед сном; перекушування замороженим виноградом і смаженими гарбузовим насінням.

Джерело

Поділись


Новини партнерів