“Розумію артистів, які виїжджають до Росії”: Полякова зробила несподівану заяву

Популярна українська артистка Оля Полякова висловилася про українських зірок-гастролерів, які їздять виступати в Росію, несподівано заявивши, що розуміє їх.

Так, при цьому Полякова додала, що сама також їздить до Росії, але тільки тому, що у неї там живе мама. На території країни-агресора вона не виступає, і це її принципова позиція, пише “Комсомольская правда”.

“Не можу сказати, що не їжджу в Росію до мами. Я не їжджу туди з виступами, це моя принципова позиція, зайнята в кінці 2014 року, коли став зрозумілим масштаб того, що відбувається і не залишилося ілюзій. Мама, звичайно, частіше приїжджає в Україну, ніж я їжджу до неї “, – висловилася Полякова.

Що стосується зірок, які їздять виступати і заробляти гроші в РФ, Оля заявила, що розуміє їх, так як в РФ шоу-бізнес більш розвинений і дає широкі можливості артисту. При цьому Полякова не уточнила, чи підтримує вона особисто гастролерів.

“У наших сусідів (в РФ), наприклад, в шоубізі прийнято дружити і підтримувати один одного, ходити на концерти. Саме тому у них і є шоу-бізнес. А у нас цього немає. Я розумію колег, які хочуть виїхати в Росію, тому що там артисти один одного підтримують. там не тільки гроші, як люблять про це говорити. Там ще є визнання”, – вказала українська поп-діва.

Вона також додала, що в Україні немає законів, офіційно забороняють гастролювати по Росії, і тому українські артисти безперешкодно їдуть туди.

“З одного боку, артистам кажуть – гастролі в Росії на їх совісті. Мовляв, їдьте і будете зрадниками. Або ж якщо відмовитеся, то ми вас запишемо в патріоти. Видайте тоді закон, що українські артисти не мають права гастролювати в країні-агресорі. І тоді кожен з нас подумає, порушувати закон чи ні”, – підсумувала Полякова.

Джерело

Поділись


Новини партнерів