Світлана Лобода заінтригувала поцілунком з незнайомцем

Українська поп-співачка Світлана Лобода заінтригувала своїх фоловерів у соцмережі поцілунком з невідомим чоловіком.

На особистій сторінці в Instagram виконавиця опублікувала кадр свого нового кліпу Instadrama, який має намір представити незабаром. На ньому вона обхопила руками голову незнайомця, який цілує її в губи. Реакція користувачів соцмережі послідувала відразу.

Пост Світлани Лободи був опублікований виключно з метою піару свого нового кліпу. Артистка навіть не стала морочитися з коментарем до нього. “Прем’єра кліпу завтра”, – написала вона.

Проте, пост таки зібрав сотні коментарів, в яких тривають дискусії. Деякі фоловери зірки запідозрили, що Лобода зображена на фотографії зі своїм таємним коханим, можливо, навіть батьком другої дочки, особистість якого досі зберігається в таємниці.

“Мм, хто цей таємничий хлопець?”, “Ось і татко показався”, “Світлана, ви дуже добре виглядаєте разом”, – поспішили з висновками підписники.

Під знімком навіть посперечалися, чи не Макс Барських зображений на ньому. Адже про роман співака і Світлани Лободи теж говорили в ЗМІ і соцмережах. Сама ж співачка вважає за краще не коментувати доводи своїх фанів.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

премьера клипа завтра🌪 #instadrama💔 ждём?)

Допис, поширений LOBODA (@lobodaofficial)


Джерело

Поділись


Новини партнерів