Відома українська співачка відкрила власний бізнес в РФ

Українська співачка Світлана Лобода почала активно просувати в Росії власну лінію косметики, пообіцявши шанувальникам за придбання автограф і спільне фото.

Спільно з російським косметичним брендом BeautyDrugs вона випустила палетку тіней “Відчуй себе SuperSTAR”, яка ексклюзивно представлена в одній з мереж б’юті-магазинів РФ.

Виконавиця залишила в Instagram звернення до шанувальників, запросивши їх на одразу дві презентації з автограф-сесією: 30 листопада до універмагу “Bolshoy” в Єкатеринбурзі і 2 грудня до московського торговельного центру “Афімолл Сіті”. Співачка пообіцяла, що її автограф отримають лише ті, хто розщедритися на недешеву іменну косметику.

Варто зазначити, що аукціонна ціна палетки на офіційному сайті бутіка становить 2261 руб. (близько 960 гривень), а повна вартість без знижки — 2660 руб. (1330 гривень). До набору входять тіні чотирьох відтінків і накладні вії.

Цікаво, що у Єкатеринбурзі під час презентації трапилася тиснява, а сама Лобода запізнилася на зустріч із шанувальниками майже на годину, змусивши їх товктися біля магазину, пише Е1.ru. Фотографувалася зірка тільки з тими, хто купив її новинку, а також проговорилася, що слідом за тінями вона має намір випустити ще й помаду.

Світлана Лобода не перестає працювати в Росії навіть після того, як росіяни обстріляли українські кораблі і захопили військовополонених, а в Україні оголосили воєнний стан. Так, вона засвітилася у Москві на “Пісні року-2018”, а також взяла участь у записі новорічного концерту для “МузТВ”, не кажучи вже про те, що зараз співачка гастролює по російських містах у рамках свого туру.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Спешу тебя порадовать 🤷‍♀️👱‍♀️👱‍♀️👱‍♀️ . #Екатеринбург и #Москва, увидимся в @goldapple_ru. ✔ ⚡ 30 ноября, в 15:00 🕒 Екатеринбург, универмаг BOLSHOY. ⚡2 декабря, в 17-00 Москва , Афимолл Сити . 👉🏼 Каждый купивший в этот день бьюти сет «Почувствуй себя SuperSTAR» получит мой автограф. До встречи 💋 #ЗолотоеЯблоко #Екатеринбург (Универмаг BOLSHOY, Малышева, 71) #Москва (Афимолл Сити, Пресненская набережная, 2) Я ЖДУ ТЕБЯ сегодня !!!!🖤#палеткатеней#почувствуйсебяСУПЕРЗВЕЗДОЙ

Допис, поширений LOBODA (@lobodaofficial)

Джерело

Поділись


Новини партнерів