Слава Камінська не посоромилася і показала, як виглядала “до” і “після” пластики

Зовнішність артистів – тема дуже гаряча не тільки для журналістів, але й для фанатів. Особливо, якщо зірки самі зізнаються, що їхнього тіла торкалася рука пластичного хірурга.

Про Славу Камінську теж ходило чимало чуток. Мовляв, жінка збільшила-поправила все, що тільки можна. До речі, артистка не заперечує, що користувалася послугами професіоналів. Про це вона розповіла у шоу “Слава +”.

Нещодавно зірка опублікувала кілька фотоколажів, на яких порівняла себе теперішню з собою в минулому.

За словами Слави, змінити зовнішність можна і без допомоги хірурга. Наприклад, перефарбуватися або зробити іншу форму брів:

“У дзеркалі зазвичай не помічаєш змін, але мені прислали цей колаж і я зрозуміла, що все роблю правильно. Не треба боятися часу, в моєму випадку, наприклад, він йде на користь. З’являються мізки, знаходиться мудрість і ти розумієш, що перепалене майже червоне волосся ще нікого не робило красивішим. Власне, як і брови-ниточки або стрілки товщиною в палець! Любіть себе, доглядайте за собою, змінитися може кожна! Ви навіть не уявляєте, як ваше обличчя може елементарно поміняти форма брів. Не треба купувати чергові джинси, мода змінюється, краще купіть вітаміни для волосся, наприклад. Інвестуйте в себе, це окупається в 99% випадків.”

Джерело

Поділись


Новини партнерів