Зірка ”Дизель Шоу” Марина Поплавська загинула в ДТП

Під Києвом автобус з акторами гумористичного “Дизель шоу” вранці 20 жовтня потрапив в аварію, загинула відома актриса Марина Поплавська, ще двоє акторів госпіталізовані.

У суботу в 6:43 на Житомирській трасі автобус з акторами влетів у вантажівку. Смертельна аварія сталася в Київській області біля села Мила.

В результаті ДТП в лікарні перебувають двоє акторів – Яна Глущенко і Єгор Крутоголов

У мережі з’явилося відео з місця подій. Автор ролика, керівник dtp.kiev.ua Владислав Антонов повідомив, що актриса сиділа на передньому сидінні автобуса “Неоплан”, який зіткнувся з вантажівкою. Від удару Поплавську фактично розірвало на шматки, шансів вижити у неї не було.

У коментарі “Громадському” представник поліції Київської області Микола Жукович підтвердив, що загинула актриса Марина Поплавська. У прес-службі прокоментували трагедію:

“В автобусі перебувало 14 пасажирів. Одна жінка загинула. Тіло її направлено в морг. Ще четверо пасажирів автобуса отримали травми різного ступеня тяжкості. Вони доставлені до лікарні. На місці працює слідчо-оперативна група, працівники слідчого управління поліції Київщини, медики”, – йдеться в повідомленні.

Водій автобуса затриманий в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Поділись


Новини партнерів