Хлое Кардашьян обзавелася восковою копією в музеї мадам Тюссо

33-річна Хлое Кардашьян, молодша з сестер, відомих по реаліті-шоу “Сімейство Кардашьян”, удостоїлася честі бути відображеною для нащадків у воску. Її скульптуру вчора представили у філії музею мадам Тюссо в Лас-Вегасі.

Воскова Хлое одягнена точно так само, як була одягнена реальна Хлое в жовтні 2016 року під час запуску її бренду одягу Good American: в чорну мереживну боді Gooseberry Intimates, джинси на стегнах її власної марки і чорні туфлі на підборах Christian Louboutin. Cама Хлое на відкритті скульптури не була присутня, але якби вона стояла поруч зі своєю копією, їх насилу можна було б відрізнити: у майстрів музею мадам Тюссо, як, втім, і в більшості випадків, вийшла дуже правдоподібна скульптура.

 

Хлое удостоїлася честі “стати експонатом музею” однією з останніх з сестер Кардаш’ян-Дженнер. У 2010 році воскова копія з’явилася у Кім Кардашьян (її оновили в 2015 році), в 2016-му була представлена ​​воскова фігура Кендалл Дженнер, а в 2017-му з воску виліпили Кайлі Дженнер. Поки без своїх копій залишаються лише мама сестер Кріс Дженнер і старша з сестер, Кортні Кардашьян. Але, можливо, і вони коли-небудь дочекаються свого часу. Популярність сімейства поки не слабшає.

Поділись


Новини партнерів