Жизель Бундхен і Том Бреді з дітьми насолоджуються відпочинком в Катарі

Вирішивши, що настав час змінити обстановку і трохи відпочити, 37-річна Жизель Бундхен і 40-річний Том Бреді, взявши з собою своїх дітей, 8-річного Бенджаміна і 5-річну Вівіан, вирушили в Катар. Бажання познайомитися з близькосхідною культурою, пройтися по місцевих сувенірних лавках і покататися верхи на верблюдах, мабуть, було таке велике, що подружжя, які в цьому році відзначили дев’яту річницю шлюбу, не зупинили ні тривалий переліт, ні пекуче сонце (хоча цим їх навряд чи налякаєш), ні велика різниця в менталітеті.

Втім, судячи зі знімків в Instagram моделі і спортсмена, воно того варте – задоволення від поїздки, здається, отримують всі члени цього сімейства: діти весело проводять час в басейні, а їхні батьки навіть встигають насолодитися товариством одне одного наодинці.

До речі, Жизель, як помітили її шанувальники, так перейнялася культурою Катару, що навіть зробила собі тимчасове татуювання на руці (ймовірно, хною), таке популярне в країнах Близького Сходу. Поки, за словами моделі, найбільше враження на неї справили сувеніри, а також місцева їжа, яку вона назвала чудовою.

Поділись


Новини партнерів